2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که پسرت عاشقته از دید یهروس خیلی هم بده😅

😂😂😂 .. اون دیگه مشکل خودشه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
دوس ندارم .پسرم نه سالشه امروز میگفت مامان من زن بگیرم  واسش ظرف میشورم.من دلم یه جوری شد دوس ن ...

ما خونمون دو طبقس طبقه پایین برای آینده پسرم

یه روز بهش گفتم فرشامو میارم پایین با زنت میشوریم به شوخی گفت نه برو تو حموم بشور پایین نیا    

اون موقع حدود ۵ سالش بود حالا پشیمون شده همش میگه مامان ببخشید   

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
حس خوب..چون دختر ندارم عروسم میشه دخترم.. اونقدر محبت میکنم ک ازم راضی باشن..‌ ازبس دل خودم شکسته و ...

محبت نادر شوهر هیچ وقت به دل من که نشسته شما رو نمیدونم

مادر شوهر مادر شوهره اخرش

حس خوبیه، اگر پسرامون رو درست تربیت کنیم. مطمئنم مادر شوهر خوبی میشم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
محبت نادر شوهر هیچ وقت به دل من که نشسته شما رو نمیدونم مادر شوهر مادر شوهره اخرش

واقعی نبوده ک ب دلت ننشسته

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

مادر شوهر منم قبل اینکه عروس دار بشه میگفته میخوام بهترین مادر شوهر بشم، ولی از نظر هیشکی، نه من نه شوهرم که بهترین نیست، فک کنم وقتی آدم عروس دار میشه حس حسادت فضولی و کنجکاوی و خساست و خودخواهی و دروغگویی به صورت اتوماتیک غلبه میکنه بر خوب بودن