2777
2789
عنوان

دوستای گلم شنبه عمل دارم میشه بیزحمت بهم راهنمایی بدین؟؟ ❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 71 پست
بله مطمینم تو نتم سرچ کردم از دکترم پرسیدم کیست پوششی ک موقع تخمک گذاری زیاد امجام میشه و نصفش داخل ...

یعنی رازیانه بت نساخته ؟؟

شنیده بودم برا کیست سینه بده اما برا پایین نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم گفت قبل از شروع پریودت اقدام کن برای عمل چون کیست تو وضعیت خوبی نیست. راستش منم ترسیدم. گفت اگه ...

منم کیست سه ونیم سانتی دارم بهم قرص جستیران داده برای دوماه  البته خونریزی های نامنظم داشتم  

نگفته عملت به چه صورته باید کورتاژکنی 

اگه کورتاژهست راحته نگران نباش

برای سلامتی دخترم دعاکنید
میگه وضعیت کیستم خوب نیست

دوست منم چند سال پیش عمل کرد کیست خیلی بزرگ داشت که نصف تخمدان چپ. هم باهاش در اوردن

عملش سنگین نبود زیاد چون بعد دو روز اومد سر کار 

هزینه ش هم یادم نیست 

ببین لطفا این کارو که میگم انجام بده بعد برو سونو اگر خوب نشده بود بعد برو برا عمل .زاج سفید از عطاری بگیر با عسل قاطی کن تو فاصله ده روز سه بار به واژنت.تزریق کن.با سرنگ بی سوزن.چند نفر رو دیدم خوب شدن با اینکه دم عمل بودن.ضرر که نداره.به عطاری بگی زاج سفید برا کیست خودش میدونه 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن
من برات هفتاد تا حمد میخونم که زودی خوب شی ان شا الله 😍😍 چه با عمل چه بی عمل 

قربونت برم عزیزم که انقدر مهربونی. انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده❤️❤️❤️❤️

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

عزیزم بهت قرص نداد؟

به من قرص دادن کوچیک شد الان فقط یه وقت میرم کنترل میکنم مال من اندازش همین حدودا بود 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خیلی دکتر خوبیه. کلا خارج درس خونده. همیشه پیش همین دکتر میرم. امروز دوبار سونو شکمی و واژینال انجام ...

عزیزم من لاپارا انجام دادم خیلی راحت بود من البته تشخیصی انجام دادم هم لاپارا هم هیسترو همزمان باهم بود اما خیلی عمل راحتی بود بعد عمل اصلا هیچ دردی نداشتم چندروزبعدم که رفتم بخیه هامو کشیدم دیگه تمام. انشالله برای تو هم راحت باشه 

یعنی رازیانه بت نساخته ؟؟ شنیده بودم برا کیست سینه بده اما برا پایین نه

رحم و تخمدانم سالم سالم بود گرمم بود 

🙈۱۰۰‎٪ من زیاد میخوردم روزی ی لیوان ب جز موقع پریودی 

خراب کرد بدنمو

الانم دارم انکار 

طب سنتی شنیدم خیلیا جواب گرفتن

منم خودم حدود 10 ساله از نظر تغذیه طب سنتی رو رعایت میکنم عزیزم. برام خیلی عجیبه چطور این کیست دراومده انقدر بزرگه😔😔

منم کیست سه ونیم سانتی دارم بهم قرص جستیران داده برای دوماه  البته خونریزی های نامنظم داشتم &nb ...

کیست من 8 سانته. گفت لاپاراسکوپی. ابته گفت ممکنه چسبندگی هم داشته باشه که ممکنه عمل باز انجام بشه

دوست منم چند سال پیش عمل کرد کیست خیلی بزرگ داشت که نصف تخمدان چپ. هم باهاش در اوردن عملش سنگین نبو ...

دکتر بهم گفت همه چیز توی عمل مشخص میشه. گفت ممکنه چسبندگی هم داشته باشه