2777
2789
عنوان

دوستای گلم شنبه عمل دارم میشه بیزحمت بهم راهنمایی بدین؟؟ ❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 71 پست
سلام عزیزم. امیدوارم بهت خوش گذشته باشه. میخواستم بپرسم بعد از عمل چقدر طول کشید که خوب بشی؟ یعنی چن ...

فدات قربونت برم ❤

من ۵ روز استراحت کردم بعد از یه هفته هم بخیه هامو کشیدم وکامل خوب شدم البته من لاپارا و هیسترو هردو رو تشخیصی انجام داده بودم چون ناباروریه بی علت دارم

فدات قربونت برم ❤ من ۵ روز استراحت کردم بعد از یه هفته هم بخیه هامو کشیدم وکامل خوب شدم البته من لا ...

امیدوارم خدا به شما یه نی نی خوشگل و سالم بده عزیزم.

من 2 شنبه باید برم دکتر. ولی هنوز درد دارم با اینکه استراحت میکنم و خیلی مراقب هستم. تو تغذیه هم خیلی رعایت میکنم. خواهرم پرستاره گفت تا 2 ماه باید تو تغذیه مواظب باشم

من فعلا خونه مامانم هستم. شما از کی تونستین کارهای خودتونو بکنین؟؟ 

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم خدا به شما یه نی نی خوشگل و سالم بده عزیزم. من 2 شنبه باید برم دکتر. ولی هنوز درد دارم با ...

مرسی عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنوه خیلی خانومی 😍 انشالله شماهم هرچی زودتر خوب بشی من دقیقا تا وقتی بخیه هامو کشیدم خیلی احتیاط کردم چون می ترسیدم نه اینکه درد خاصی داشته باشم ولی از وقتی که کشیدم دیگه کاملا به روال عادیه زندگی برگشتم😄ولی ۳ روز اول خونه ی خواهرم موندم استراحت کامل بودم فقد برای دوش گرفتن و دستشویی بلند می شدم 

راستی برای تغذیه هم کار خاصی نکردم مثل همیشه بود تغذیه ولی خب بعد از عمل گفتن که مایعات زیاد بخورم که اثربیهوشی زودتر از بدنم خارج بشه بخاطر همین مایعات فراووون و آناناس برای جوش خوردن بخیهام خیلیییی زیاد خوردم فقط همین.

مرسی عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنوه خیلی خانومی 😍 انشالله شماهم هرچی زودتر خوب بشی من دقیقا تا وقت ...

ممنونم عزیزم. من امروز رفتم دکتربخیه هامو کشید. گفت که لگنم هم درگیر شده. فعلا بهم قرص ال دی داده تا چهار ماه بخورم که پریود نشم

دکتر گفت تا دوماه شکم بند ببندم. تا یکماه هم رابطه نداشته باشم

اخه این چی بود که گرفتارش شدم. مگه یهو اینجوری کیست در میاد😔

گفت باید خیلی مواظب باشم که دوباره به وجود نیاد گفت هر سال بیام برای سونو و معاینه

فقط میگه تا یکسال اینده اقدام کنم برای بچه. اخه من بچه نمیخوام. خودش گفت هر وقت دوست داشتی. چون ممکنه بعدا دیر بشه. ولی من کلا بچه نمیخوام

نمیدونم چیکارکنم😔

ممنونم عزیزم. من امروز رفتم دکتربخیه هامو کشید. گفت که لگنم هم درگیر شده. فعلا بهم قرص ال دی داده تا ...

عزیزمممم نگران نباش ولی حرفای دکترو جدی بگیر انشالله که همه چی عالی پیش بره اما اگه موقعیتشو داری و یه درصد فک می کنی که ممکنه در آینده دوس داشته باشی که بچه دار بشی پس بنظرم بهتر همین الان اقدام کنی که خدایی نکرده انتظارت مثل من طولانی نشه چون اون موقع هم کلی عذابه این انتظار و درمان نازایی ...اما الان فعلا اولویت اول فقط رفع شدن همین کیست باش برات بعدشم انشالله کامل خوب شدی بهش فک کن چون انقد خودم عذاب و سختی کشیدم تو این۸_ ۷سال که دوس ندارم هیچ زنی تجربه اش کنه ...انشالله که هرچی زودتر حالت خوبه خوب بشه دوستم❤

عزیزمممم نگران نباش ولی حرفای دکترو جدی بگیر انشالله که همه چی عالی پیش بره اما اگه موقعیتشو داری و ...

ممنونم عزیز دلم. از ته دلم دعا میکنم به همین وقت اذان خدا یه بچه سالم بهتون بده عزیزم. امیدوارم به ارزوت برسی❤️❤️

ولی منو همسرم کلا بچه نمیخوایم.به دکتر هم گفتم. خودش گفت هرجور که خودت میدونی فقط برای این بهت میگم چون ممکنه در اینده سخت بشه

فعلا دوست دارم دیگه این کیست بوجود نیاد. حالا بعد از چهار ماه مصرف قرص دوباره باید برم پیشش که سونو انجام بده برام.

خدا بزرگه. امیدوارم هر کسی که مریضه حالش خوب بشه❤️❤️

ممنونم عزیز دلم. از ته دلم دعا میکنم به همین وقت اذان خدا یه بچه سالم بهتون بده عزیزم. امیدوارم به ا ...

فدای تو دوست خوبم اشک تو چشمام جمع شد مرسی برای دعای قشنگت عزیزم 💋

خب پس انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد عزیزم انشالله که همیشه سالم و سلامت باشی برای کیست هم نگران نباش انشالله که بوجود نمیاد اما مرتب چک کن که  خیالت راحت راحت باشه 😘

فدای تو دوست خوبم اشک تو چشمام جمع شد مرسی برای دعای قشنگت عزیزم 💋 خب پس انشالله هرچی خیره براتون ...

ممنونم دوست خوبم. خدا خیلی بزرگه عزیزم. امیدوارم جواب اشکای قشنگت رو بده

من خیلی لطفها از خدا دیدم. مطمعن باش شامل حال تو هم میشه عزیزم❤️❤️

به امید براورده شدن ارزوی همه💋💋

ممنونم دوست خوبم. خدا خیلی بزرگه عزیزم. امیدوارم جواب اشکای قشنگت رو بده من خیلی لطفها از خدا دیدم. ...

حتما همینطوره منم به رحمت خدا امیدوارم مرسی از حس خوبی که با خوندن کامنتات بهم دادی عزیزم ❤

برای دعای قشنگتم آمین 🙇

حتما همینطوره منم به رحمت خدا امیدوارم مرسی از حس خوبی که با خوندن کامنتات بهم دادی عزیزم ❤ برای دع ...

خواهش میکنم عزیزم.منم ممنونم بابت اطلاعاتی که دادی دوست خوبم😊❤️💋