2777
2789
عنوان

دوستای گلم شنبه عمل دارم میشه بیزحمت بهم راهنمایی بدین؟؟ ❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 71 پست
من رازیانه و گرمیجات خوردم و همچنان واسه بارداری اقدام کردم ی کیست ۱۴ سانتی بنام کیست پوششی ک از تخ ...

اوکی گلم،ولی فک نکنم مربوط ب اونا باشه،

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
دوست عزیز عجله نکن برا عمل درسته کیستت بزرگه اما اگر ساده اس و خونریزی نداره شنبه برو با یکی دوتا دک ...

عکس سونو رو بذارم شما ببینین؟؟ 

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازیانه خوردی؟؟ گرمیجات زیاد خوردی؟ واسه بارداری اقدام کردی؟؟ 

نه عزیزم طبیعتم گرمه به گرمیجات حساسیت دارم. اقدام نکردم اصلا. نمیدونم این کیست از کجا در اومد دیگه😔😔

تورو خدا خودتو راحت نسپر دست دكتر از چندتا دكتر حتما بپرس اگه حرفشون يكي بود پيش بهترينش عمل كن ا ...

اخه یجا دیگه هم رفتم واسه سونو

دکتر گفته با دارو برطرف نمیشه اصلا. پیش یه دکتر دیگه هم رفتم واسه سونوگرافی

اگه اینطوری پس حتما جدی بگیروزوداقدام کن چون ممکنه یه دردکوچیک بزرگ  بشه نگران نباش انشالله که خیره 

برای سلامتی دخترم دعاکنید
میگم شاید دکتر تشخیصش اشتباه بوده به یه دکتر دیگه نشون بده اونم این حرفو زد عمل کن

خیلی دکتر خوبیه. کلا خارج درس خونده. همیشه پیش همین دکتر میرم. امروز دوبار سونو شکمی و واژینال انجام دادم پیش همین دکتر و یه دکتر دیگه. هر دوتا همین تشخیص رو دادن😔😔

اگه اینطوری پس حتما جدی بگیروزوداقدام کن چون ممکنه یه دردکوچیک بزرگ  بشه نگران نباش انشالله که ...

بهم گفت قبل از شروع پریودت اقدام کن برای عمل چون کیست تو وضعیت خوبی نیست. راستش منم ترسیدم. گفت اگه الان عمل نکنی باید خیلی مراقب باشی چون ممکنه خونریزی کنه