2777
2789

دوستان کسی هس اینجا تجربه ی طلاق داشته باشه؟فردا صبح دادگاه دارم،همسرم عدم تمکین گرفته

میخوام بدونم فردا قراره چه سوالایی ازم پرسیده بشه؟؟چطوری حرف بزنم بهتره؟با چه پوششی برم مناسب تره؟وهرچیزی که میدونین بهم بگین لطفا🙏❤️😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محجبه باش.به قاضی بگو جناب رییس یا جناب قاضی!حاج آقا خطابش نکن.

بگو من تمکین میکنم ایشون منو بیرون کرده البته نمیدونم چرا و چجوری ترک منزل کردی اینو بگو اول

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
محجبه باش.به قاضی بگو جناب رییس یا جناب قاضی!حاج آقا خطابش نکن. بگو من تمکین میکنم ایشون منو بیرون ...

من بدون اجازش نیومدم ،باهم صحبت کردیم اونم گف میخوای بری بیاخودم ببرمت،باماشین خودش برد منو خونه ی پدوم

در نهایت عدم تمکین هم محکوم بشی نفقه بهت تعلق نمیگیره.اتفاقی نمیوفته ولی همسرت میتونه از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد کنه😐

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
من طلاق نگرفتم ولی کارمند دادگستریم ...با چادر برید یا پوشیده کامل ...ازتون درمورد دلیل ترک خونتون و ...

وای چه شغل سختی😥 البته نمیدونم دقیق چیه شغلتون اما فک میکنم زمخت باید باشه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
من بدون اجازش نیومدم ،باهم صحبت کردیم اونم گف میخوای بری بیاخودم ببرمت،باماشین خودش برد منو خونه ی پ ...

خب بعدش چرا برنگشتي؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم