2777
2789
عنوان

میگم بچه های این دوره زمونه چقد حیله گرن چقد با سیاست فریب کار

| مشاهده متن کامل بحث + 11310 بازدید | 208 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این خیلی پرو شده 

من بودم صبوری نمیکردم یه دفعه سیر کتکش میزدم تا چند روز بیفته بعدم گوشی بی صاحبش میگرفتم 

بعدم میبردمش مشاوره که کارهایی که من نکردم اون بکنه 

کتک خوب نیست ولی صبر میخواد 

چقدر بدم اومد

بچه پرورو

نطار دستش به بچت بخوره 

چقد یه ادم میتونه ادم بدی باشه

عزیزم ناراحت نشیا ولی واقعا اعصابم بهم ریخت

دیگه کمتر برو خونه مادرت رفتیم بچتو بزار پیش کسی دیگه و بعد برو

اگه بهت میگه موهات کوتاهه و نوش داری یا فحش میده تو بدترشو بگو ددسته غیر اخلاقیه ولی دوباره که بزتی تو دهنش یاد میگیره با بزرگترش چطور رفتار کنه

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

عزیزم خواهر شما مشکل بسیار جدی شخصیتی دارن

به نظرم یه چیزی فراتر از تربیت غلطه

انگار ذات و ژنتیکش هم مشکل داره

من اصلا موافق این نیستم میگن بچه معصومه تربیتش غلطه

بعضی بچه ها انگار روحشون شیطانیه والا

خواهرتون اگر تحت نظر یه مشاور درست نباشه هرروز بدتر و خطرناکتر میشه

مادرتون رو آگاه کنی

بهشون بگید ما ازدواج کردیم رفتیم نهایتش دیگه خونتون نمیایم

بترسه از تنهایی خودش تو پیری با این دختر

تو همین زمونه بچه هایی هستن بی نهایت با ادب و با شخصیت خانواده شما خواهرتوتو ول کردن خواستن خیلی امروزی بزرگش کنن نتونستن تربیتش کنن دوسال دیگه کلا اختیار از دستشون درومد و این بچه زندگیش به گند کشیده شد میفهمن با زندگی این بچه چیکار کردن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وای اگه الفاظ خواهرمو یاد بگیره خانواده همسرم منو میکشن رسما اندام مردانه رو میگه فحشای ناموسی میده ...

خب شما نرو خونه مامانت چون بچت از اون یاد میگیره چهار روز دیگه بچه شما بدتر از اون میشه اگه خواستی سر بزنی تایمی برو که خواهرت خونه نباشه 

ربطی به این دوره زمونه نداره. دختر من همسن خواهرته، وقتی یه اشتباهی میکنه کافیه یه کم بلندتر باهاش حرف بزنم بغض میکنه و چندبار عذر خواهی میکنه. خییییلی آروم و مودبه. حرف زشت که اصلا تو خونه ما جایی نداره، خط قرمز من و پدرشونه. و بچه هام میدونن هرچی میشنون نباید به زبون بیارن. 

دیگه بعید بدونم پدرو مادرت بتونن براش کاری کنن، یه مشاور ببریدش. وگرنه این بچه داستان میشه براتون

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟