2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام ازتون،فردا دادگاه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 92 پست
بعدا زد زیر حرفش ،گفت طلاق نمیدم،الان۷ماه هست منزل پدرمم خیلی حرفا و کشمکشا شد قبول کردن توافقی تموم ...

میگرفتی دیگه ۵۰ تومنو

حتی اگه مهریه بخوای بگیری میدونی چندسال طول میکشه ۵۰ تومنو قسطی بهت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا زد زیر حرفش ،گفت طلاق نمیدم،الان۷ماه هست منزل پدرمم خیلی حرفا و کشمکشا شد قبول کردن توافقی تموم ...

ببین الان دیگه مهریه راحت نمیدن‌. زندان هم که کلا کنسله . خدایی من شمارو نمی‌دونم اما واقعا وقتی نمیتونین زندگی کنید به مهریه گیر ندید جداشید  خودتون زندگی رو بسازید 

دوست عزیز میتونم بپرسم دلیل رفتنتون از خونه چی بوده ؟؟؟چه مدت رفتی ؟؟؟

خانواده ی سطح پایین و به شدتتتتت متعصب،من سه ساله باهاش زیر یک سقف زندگی میکنم اما حق نداشتم حتی یک بار برم بقالی برای خونم ی چیزی بخرم حتی حق نداشتم از پنجره بیرونو نگاه کنم باید چادر میپوشیدم وهیچوقت لباسایی دوس داشتمو نمیخریدم همیشه تو محدودیت بودم ،حتی باخودشم دیگه بیرون نمیبرد منو چون هرجا میرفتیم دعوامیکرد بامردم ک چرا ب من نگاه کردن،بافامیلام رفت و امد نمیکرد مخصوصا اونایی ک پسر داشتن،و....اعتیاد داره قرصرو تریاک مصرف میکنه چند بار فرستادمش کمپ اما نتونست ترک کنه،با پدر مادر سطح پایین و عقب موندش هم تو یک ساختمون زندگی میکردیم ک هیچوقت حاضر نشد ازاون خونه خارج بشه ،خوبیش فقط این بود ک دیوونه وار عاشقم بود و از نظر مالی ام خوب بود اوضاعش فقط همین اما انقدر عذابم داد ک اصلا خوبیاشو نمیبینم ،چون بچه بودم تن ب ازدواج دادم به خاطر بابام و داداشم چون اونام مثل همسرم دل سیاه بودن فقط میخواستم ازاون خونه فرار کنم عقلم کم بود نفهمیدم دارم از چاله میوفتم تو چاه 

کاش ۵۰تومن میگرفتی.از مهریت نگذر.من خودم احتمالا جدا بشم ومهریمم ۱۱۴تا سکه هستش میخوام ۱۰۰تارو ببخشم ۱۴تا رو بگیرم که پشتوانه داشته باشم حالا نمیدونم اینجور بشه یا نه 

بابام قبول نکرد😔

خب الان بابات چي ميگه 

اگه ميخاي جدا شي توافق كن با شوهرت با همين ٥٠ تا تمومش كن باباتم راضي كن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بابام لج کرده😔

خب نميشه فردا ميخاي بري چي بگي

يا بايد بگي برنميگردم ك دادگاه ب نفع شوهرت ميشه

يا بايد بگي بر ميگردم ك همينم از دستت ميره

بابات ميگه چي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم