2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام ازتون،فردا دادگاه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 92 پست

برای عدم تمکین گاهی تست میدن که باید بری پزشک قانونی

اونجا مشخص میشه که رابطتون کی بوده آخرین بار

مثلا ۱ماه پیش یا یه هفته پیش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدون اجازش نیومدم ،باهم صحبت کردیم اونم گف میخوای بری بیاخودم ببرمت،باماشین خودش برد منو خونه ی پ ...

بگو من زندگي مو دوست دارم

يا ميخام زندگي كنم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
وای چه شغل سختی😥 البته نمیدونم دقیق چیه شغلتون اما فک میکنم زمخت باید باشه

شعل سختی هست ...همینکه کار مردم راه میفته ...هرروز شاهد هزاران مشکل و گره ای هستی که حل میشه ..بسیار لذت بخش هست ...درکنارش اتفاقات تلخ هم هست ولی بسیار شیرینه 

چرا برگردم؟خودم خواستم برم و تصمیمم قطعیه چون دوساله دارم بهش فکر میکنم و کاملا عاقلانس

خب پس چرا اون عدم تمكين زده؟

توافقي جدا بشيد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

رفتی ک جدا بشی؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عدم تمکین رو محکوم بشی چیزی از دست ندادی 

فقط نفقه 

اجازه ازدواج مجدد هم به این سادگی نیست . باید ثابت کنه میتونه از نظر مالی این کار رو انجام بده

که اونهم با پرداخت مهریه مغایره  

خب پس چرا اون عدم تمكين زده؟ توافقي جدا بشيد

بعدا زد زیر حرفش ،گفت طلاق نمیدم،الان۷ماه هست منزل پدرمم خیلی حرفا و کشمکشا شد قبول کردن توافقی تموم کنیم اما گفتن ما۵۰تومن بیشتر نمیدیم بابامم قبول نکرد گف۱۰۰تومن ک اینم اونا قبول نکردن ،درحالی بابام باید قبول میکرد چون همسرم چیزی ب نامش نداره اگه بخوان قصد بندی کنن باید تمام عمرمو بزارم پای مهریه گرفتن