برای عدم تمکین گاهی تست میدن که باید بری پزشک قانونی
اونجا مشخص میشه که رابطتون کی بوده آخرین بار
مثلا ۱ماه پیش یا یه هفته پیش
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای چه شغل سختی😥 البته نمیدونم دقیق چیه شغلتون اما فک میکنم زمخت باید باشه
شعل سختی هست ...همینکه کار مردم راه میفته ...هرروز شاهد هزاران مشکل و گره ای هستی که حل میشه ..بسیار لذت بخش هست ...درکنارش اتفاقات تلخ هم هست ولی بسیار شیرینه
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بعدا زد زیر حرفش ،گفت طلاق نمیدم،الان۷ماه هست منزل پدرمم خیلی حرفا و کشمکشا شد قبول کردن توافقی تموم کنیم اما گفتن ما۵۰تومن بیشتر نمیدیم بابامم قبول نکرد گف۱۰۰تومن ک اینم اونا قبول نکردن ،درحالی بابام باید قبول میکرد چون همسرم چیزی ب نامش نداره اگه بخوان قصد بندی کنن باید تمام عمرمو بزارم پای مهریه گرفتن