2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 297995 بازدید | 397 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همانطور هم که همه مطلع هستید ابزار و آلاتی هم در این زمینه طراحی و ساخته شده اند که از نظر پزشکی نوعی اورتز به حساب می آیند ولی بطور عامیانه به آنها Toy یا همان اسباب بازی کفته میشود. قابل ذکر که ضمن اینکه بنده به هیچ وجه استفاده از آن را توصیه نمی کنم... باید عرض کنم که این ابزار الات به دقت بسیار بالایی و از متریال های کاملا سازگار با بدن ساخته شده اند که بیشترین شبیه سازی را به انسان القاء کنند...

من از دکتر پرسیدم گفت ۹۰ درصد زنا  با دخول ارضا نمیشن ک 🤔 پس چحوری ارضا بشیم اگه خودمون دخا ...

این به خاطر قرار گرفتن خانمها و آقایون در پوزیشن های غلط و نامناسب است..... ضمن مطالعه و مشاوره گرفتن از سکستراپیست می توان به صورت تجربی هم به این نتیجه مطلوب رسید...مواردی همچون استفاده از تکنیک های پیش رابطه و استفاده از از البسه و ابزارهای مناسب برای تحریک بیشتر و یا جلوگیری از تکراری شدن و.... می تواند کمک حال باشد

خوشا به کدوم حالش؟؟؟؟؟ قبل یا بعد؟؟؟؟ سوالم واقعی بود.... طعنه نزدم....

توبه کرد.... تصمیم گرفت... اراده داشت...خدا هم کمکش کرد وترک کرد... خیلی ها نمیتونن  بعد یه مدت دوباره میرن سراغ گناه... 

بابا حرفه ای هستیم  ولی خب نمیشم اون حس سرخوشی ک بعد ارضا ب ادم دست میده فقط با تحریک دست بدست ...

خواهر خوب و عزیزم... ممنونم که صادقانه این مسایل را مطرح می کنید.. حتی اگر یک نفر هم از این اطلاعات استفاده کنه و نجات پیدا کنه این تاپیک رسالتش رو انجام داده.... در مورد مطلبی که فرمودید می تونم به بلد نبودن تکنیک های مرتبط توسط همسرتون اشاره کنم و یا با عرض پوزش ضعف آناتومی آلت تناسلی مثل زود انزالی و کوتاهی اندازه و ....

بابا حرفه ای هستیم  ولی خب نمیشم اون حس سرخوشی ک بعد ارضا ب ادم دست میده فقط با تحریک دست بدست ...

من هم مدت زیادی از ابتدای زندگی مشکل شما را داشتم و بعد از هر رابطه شوهرم کاملا ارضا میشد ولی من هرگز به ارگاسم نمی رسیدم... تا اینکه متاسفانه به خودارضایی بلافاصله بعد از رابطه روی آوردم... بدون خجالت باید اعتراف کنم که در کوتاه مدت بسیار مفید بود ولی دو اشکال اساسی داشت... اول اینکه همسرم به شدت مخالف بود... و دوم اینکه بعد از مدتی دیگر از مقاربت لذتی نمی بردم و حتی سعی می کردم که هر چه سریعتر رابطه را به پایان برسونم تا بتوانم خود ارضایی کنم و به ارگاسم برسم..... آخر کار هم به کمک مشاور روانشناس این موضوع را حل کردم

درحال حاضر هم با پیشنهاد پزشک سکستراپیست شوهرم از کاندوم خاردار استفاده میکنه... به این صورت که یک یا دو بار اول رابطه را با این وسیله انجام میده و من را به ارگاسم میرسونه... دفعات بعدی که معمولا یک یا نهایتا دو  باره طبیعی رابطه برقرار میکنه... برای اطلاعات بیشتر از اینوسیله میتونید از این لینک استفاده کنید 

توبه کرد.... تصمیم گرفت... اراده داشت...خدا هم کمکش کرد وترک کرد... خیلی ها نمیتونن  بعد یه مدت ...

خواهر گرامی ثناخاتون عزیز.... این مسئله را هم می توان از دیدگاه دینی نگاه کرد و هم می توان از منظر روانشناسی بررسی و تحلیل کرد.... تمامی روانشناسان متفق القول معتقدند که عادت کردن به چیزی طی یک فرآیند پیچیده در مغز و در طول گذر زمان حادث می گردد... نه یک شبه و یک روزه.... ترک عادت هم به همین صورت است... طی یک فرایند پیچیده تر و حتی زمان بیش تر صورت میگیرد... دوما اطلاق واژه گناه به یک فعل طبیعی - که هر چند مضر هم باشد - صرفا به بغرنج  تر شدن مشکل می انجامد و لاغیر...

کودک انسان از سه سالگی خود را پیدا می کند و لمس کردن خود را آغاز می کند. به مرور زمان با خودارضایی ...

با خود ارضایی آدم شاید ارضا بشه ولی به آرامش نمیرسه حد خودارضایی در هیچ شرایطی مفید نیست مثل اینه که به یکی سیگار بدی بگی کم بکش به هرحال اون ضررش به بدن میریه چه کمش چه زیاد حالا زیادش بیشتر 

اگه خوب بود که جزو گناهای کبیره نمیشد عزیزم 

لابد خدا یه چیزی میدونسته که گفته سمتش نرید دیگه  

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:کسی که در نوشته ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان  برای او استغفار می کنند.     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم پیشنهاد میکنم یه سر به سایت داداش رضا بزنید 

اونجا ترک خودارضایی و فیلم پو ر ن رو توضیح داده و ادم های زیادی خداروشکر ترک کردن تو گوگل سرچ کنید سایت داداش رضا براتون میاره 

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:کسی که در نوشته ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان  برای او استغفار می کنند.     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
با خود ارضایی آدم شاید ارضا بشه ولی به آرامش نمیرسه حد خودارضایی در هیچ شرایطی مفید نیست مثل اینه که ...

سارای عزیز.... اصلا بحث بر سر مفید یا مضر بودن این کار نیست... بحث بر سر واقع بینی و نه ایده ال بینی موضوعه..... سیاه و سفید و صفر و یک دیدن موضوع فقط یه انحرافه.... بله کمتر انجام دادن یک عمل منفی از زیاد انجام دادن آن بهتر و از اصلا انجام ندادن آن بدتره.... این را همه باور دارند... منتها نکته در این جاست که باید بپذیریم ترک عادت، متد و روش خاص خودش رو میخواهد.... نه روش ترک هایی موسوم به "سقوط آزاد"