2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 297996 بازدید | 397 پست
نه متوجه نمیشم یکم توضیح میدی

خواهر گلم... شما فرموده بودید که چون من چادری ام پس....   من هم عرض کردم که این موضوع ضمن قبثه بودن و مضر بودنش، یک رفتار طبیعی محسوب میشه به شرطی که در اون زمان آلترناتیوش را نداشته باشی.... شاید مثال چندان خوشایندی نباشه ولی گوشت الاغ و پرنده مردار هم در زمان مضیقه و تنگنا حلال میشه.... اصلا و ابدا منظور من این نیست که این عمل در زمان ضرور بلامانع است..فقط می خواهم بگم که وقتی چاره ایی نباشه شاید گزینه دیگری هم موجود نباشه... البته به طبع خانمها هم بسیار بستگی داره....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من یه دوستم و میخوام کمکتون کنم برعکعس تمام ادمای شهوتی که شمارو به شهوت کشوندن و واقعا دشمنتونن ببینید برید تحقیق کنید هر کسی خودارضایی کنه تجاوز از حدود حق کرده یعنی جهنم خالدین جهنمی که هیچوقت ازش بیرون نمیاید خدا گفته هر کسی تجاوز کنه از حدود حق جهنم خالدین در انتضارشه سوره مومنون ایات اول رو بخونید و هرکسی غیر از ازدواج راه دیگری برای شهوت بجوید تجاوز کننده از حدود حقه یه جایی دیگه هم گفته تجاوز کنندگان جهنم خالدین میروند درباره وصیت حرف زده که گفته هرکسی در هنگام وصیت عدالت رو رعایت نکنه جهنم خالدین میره چون متجاوزه این وعده جهنم خالدین برای متجاوزین از حدود حقه و خودارضایی و زنا و لواط باید توبه کنن البته یه وچیزی هم بگم این وعده برای تحاوز کنندگانه ممکنه تو حساب کتاب این عذاب رو شمال حالتون نکنن من اینو خوب نمیدونم که حتما میرن جهنم ولی این وعده برای متجاوزین از حدود حقه حالا بگذریم برای ترک خودارضایی یا زنا و لواط اول باید دوستان بدتون رو کنار بزنید حذفشون کنید دشمنانتونن به خدا قسم دشمنن حالا برای ترک خودارضایی برای خودتون دوره بذارید اینو میدونی اگه ترک کنی چقدر فایده برای روح و جسمت داره خیلی فایده داره فقط کافیه ترک کنی اون وقت خدا هم بیشتر دوستت داره تو ترک کن مثلا بگو من ده روز ترک میکنم به خودم یه یه مقام میدم برید از منابع معتبر برای شروع ترک بخونید اول حفره هاتو بشناسید نگاهاتونو کنترل کنید  یا مثلا عصبانی نشید یه چیز هم بگم برای ترک خودارضایی بخاطر عذاب نکشیدن ترک نکنید تاکیید میکنم بخاطز عذابش ترک نکید بخاطر ثوابش ترک کنیدچون ممکنه بیماری بگیرید بخاطر بهشت ترک کنید اینجوری انگیزتوم بیشتر میشه پس یه بسم الله بگو و شروع کن بعد از ترک ادم موفقی میشی و به خودت افتخار میکنی یا الله یا تویی که قراره بهشتی بشی شروع کن

یدفعه توهمون سن مامانم دید تهدیدم کرد دستتو داغ میکنم نمیفهمیدم چرا اینکارو میکردم بااینکه فرق زن و ...

سلام عزیزم منم دقیقا مثله شما بودم..منم از 7 و 8 سالگی این کار رو انجام میدادم..منم مثله شما تا دبیرستان نمیدونستم اصلا رابطه زناشویی چیه و اصلا فرق زن ومرد رو نمیدونستم..نمیدونم فاز اونایی که میگن از اون موقع این چیرها رو بلد بودی ومیدونستی چیه..این یه عادته که به خاطره لذت بردن آدم دوست داره همش تکرارش کنه به خاطره حس لذت..

اون موقع یعنی این چیزارومیفهمیدی؟؟ والامن اون موقع فرق دایی وخالمه وعمه نمیدونستم چیه به همه میگفتم ...

عزیزم ربطی نداره به فهمیدن..این یه حس غریزیه..فرد به خاطره حس لذتی که بهش میده تکرارش میکنه و بهش عادت میکنه..بلانصبت مگه حیوانها که برای ارضا شدن عمل جنسی انجام میدن علم و دانش دارن و میفهمن؟؟ من دختر بچه 3 ساله هم دیدم که وقتی مادرش بازش میکرد کهنه پوشکشو به خودش فشار میداد و به خودش می مالوند..فکرنکنم اون بچه 3 ساله چیزی از رابطه جنسی و زناشویی بدونه..درسته؟

یک سوال اگه شوهر بخوهد با دست خودش زنو ارضا کنه از طریق نقطه جی اون خودارضایی حساب نمیشه؟؟

نخیر 

طبق نظر مراجع اکثرا هر گونه لذتی چه زن از مرد و چه مرد از زن ببره حلاله،

ینی همسرها ازادهستن در مسایل زناشویی.

البته دخول از عقب به دلیل ضررهای فراوان کراهت شدید داره. 

سلام هرکسی یه چیزی میگه میگن جهنم خالدیین مال کافرا و منافق و مشرک جلی مثل بت پرستا ولی ایه قران که من خوندم واضح نوشته هر کسی از حدود حق تجاوز کنه جهنمیه و در اون جاودانه که خودارضایی هم تجاوز از حدود حقه دیگه خودتون میدونید ولی از من میشونید بخاطر جنبه مثبتش ترکش کنید چون اگه بخاطر گناه نکردن باشه ممکنه به مغزتون فشار بیاد البته این حرف منه یا علی شروع کن پیش بسوی خدا اینجوری فک کن بخاطر ترس از جهنم نرو که این ترس از جهنمم حالتیه که نباید به اعصاب فشار بیاد

سلام هرکسی یه چیزی میگه میگن جهنم خالدیین مال کافرا و منافق و مشرک جلی مثل بت پرستا ولی ایه قران که من خوندم واضح نوشته هر کسی از حدود حق تجاوز کنه جهنمیه و در اون جاودانه که خودارضایی هم تجاوز از حدود حقه دیگه خودتون میدونید ولی از من میشونید بخاطر جنبه مثبتش ترکش کنید چون اگه بخاطر گناه نکردن باشه ممکنه به مغزتون فشار بیاد البته این حرف منه یا علی شروع کن پیش بسوی خدا اینجوری فک کن بخاطر ترس از جهنم نرو که این ترس از جهنمم حالتیه که نباید به اعصاب فشار بیاد