2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 298003 بازدید | 397 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماکه عکست چادریه مشکلی باگناه کبیره بودنش نداری؟

سلام خواهر خوبم.... خواستم فراتر از چادری بودنم به اطلاع شما برسونم که تحصیلات حوزوی سطح دو هم دارم، ولی معاذ الله معصوم نیستم... بماند که از نظر فیزیولوژیکی طبع گرم دارم و.... ولیکن در خصوص خود ارضایی یا استمنا باید خدمتتان عرض کنم که تفاوت زیادی بین آقایان و خانمها وجود دارد بطوریکه شرایط احراز فعل استمنا اصولا در طیف وسیعی از خانمها محقق نمی شود.فارغ از مباحث پزشکی و زيانهاي آن،  فقط در باب حکم شرعی استمنا بانوان توجه شما را به استفتا زیر جلب میکنم  : خروج ترشحات زن اگر همراه با شهوت خاصی (اوج لذت جنسی) باشد و بدن پس از آن سست شود، حکم به منی می شود و اگر هیچ یک از دو نشانه یا یکی از آنها را نداشت، حکم به منی نمی شود، مگر آن که از راه دیگری یقین کند که منی است.[6]
بهر حال ترشحات زنانه پاک است و غسل ندارد، مگر آن که یقین کند بول یا منی است.  در برخی منابع شرط جهنده بودن آن هم آورده شده است.  توجه بفرمایید که هردو شرط همزمان باید محقق شود.... 

شماکه عکست چادریه مشکلی باگناه کبیره بودنش نداری؟

یت الله العظمی بهجت: خروج ترشحات زن اگر همراه با شهوت (اوج لذت جنسی) باشد و با جستن بیرون آید، حکم به منی می شود و اگر هیچ یک از دو علامت و یا یکی از آنها را نداشت، حکم به منی نمی شود، مگر آن که از راه دیگری یقین کند منی است.

توروخدااا کمکم کنید ۱۶ سالمه من به این کار معتاد شدم از ۱۵سالگی  وقتایی که تو خونه تنهام همش وس ...

مگر با چه پریود زمانی اینکار را انجام می دهی؟؟؟؟ روزی چند بار یاچند روز یکبار 

مگر با چه پریود زمانی اینکار را انجام می دهی؟؟؟؟ روزی چند بار یاچند روز یکبار 

یه کمکی به من کنید من 17 سالمه میانگین روزی سه بار بعد هم سیر نمیشم همش حالم بده نمیتونم درس بخونم‌

منم یه مدت انجام میدادم اما خدا رو شکر ترک کردم. اونموقع نمیدونستم که ای خ. ا هست. 

چیزی خارج نمیشد اما به نظرم باید غسل. میکردم چون نماز و روزه هم میگرفتم

اما غسل نکرده بودم

حالا نمیدونم چه کار کنم با چند سال نماز و روزه قضا

اصولا بچ6 ها هز 3 سالگی تمایل دارن. و گاها انجام میدن ناخواسته. مثل کوپ خوابیدن. خودشونو به حایی مال ...

بله دختر من از 2سالگی اینکارو میکنه، الان 6سالشه کمتر شده بیشتر از ما میترسه یا حیا میکنه،ازش چشم بردارم باز انجام میده،

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است : به منچه😊 به تو چه😌

همسر منم میگه مجردی ب علت خیلی گرمه و اهل دوس دختر نبوده زیاد داشته خودارضایی خیلی زیاد خیلی 

الان ترک کرده و چقدم هم هات وسرحاله و زودهم ارضا نمیشه ک بگی رابطمون خراب بشه 

ن دیر انزالی گرفته ن زود انزالی 

خیلی بدنش سرحاله خیلی تعجب میکنم اصن میگه انقد خودارضایی داشتم ک نگو خیلی نیاز داشته دیر ازدواج کرده دیرگ۳۰ سالگیش تازه نامزد کردیم ما