2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 297996 بازدید | 397 پست

🔫🐴🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
من از دکتر پرسیدم گفت ۹۰ درصد زنا  با دخول ارضا نمیشن ک 🤔 پس چحوری ارضا بشیم اگه خودمون دخا ...

کاری که خودت انجام میدی تا ارضا بشی رو بگو شوهرت برات انجام بده

دیگه بیشتر از این نمیشه توضیح داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کمکی به من کنید من 17 سالمه میانگین روزی سه بار بعد هم سیر نمیشم همش حالم بده نمیتونم درس بخونم‌

خواهر خوبم.... اینکه در سن 17 سالگی این کار را انجام میدی کاملا طبیعی و منطبق و متناسب با سن شماست... دوم: اینکه احساس گناه، ترس، اضطراب، عذاب وجدان و... که همگی در علم روانشناسی بالینی تحت عنوان "هیجانات منفی" یاد می شود؛ فقط و فقط به بدتر شدن شرایط می انجامد و هرگز باعث بهبود اوضاع نمی شود... داهیانه ترین شعار در حوزه ترک عادت های منفی؛ "یک جو اراده کن همه چی حل میشه...!!!" است... هیچ چیزی بدون برآورده شدن ملزومات آن و با روش و فرآیند صحیح درست نمی شود که نمی شود.... سوم و آخر: اینکه اطلاعات کاربری شما مسدود است و من نمی توانم شما را به دوستی دعوت کنم. اگر شما می توانید این کار را انجام دهید تا در محیطی خصوصی تر تجربیاتم را با شما در میان بگذارم.... امید موفقیتتان را دارم. زینب محتشم

کاری که خودت انجام میدی تا ارضا بشی رو بگو شوهرت برات انجام بده دیگه بیشتر از این نمیشه توضیح داد

خواهر عزیز خانووووومجون: انجام عمل خود ارضایی یا Masturbation با انجام عمل دیگر ارضایی یا Soft Intercourse دو معقوله کاملا متفاوت از هم هستند با دو مکانیزم مجزا که در مغز صورت می پذیرد.... در عمل خود ارضایی شخص آگاهانه قسمتهایی از بدن خود را لمس و تحریک می کند که در نهایت منجر به ترشح دوپامین توسط مغز می شود. این تحریک و لمس کردن ها کاملا از نظر فشار و شدت و تکرار و..... کاملا تحت اختیار و کنترل خود فرد می باشد و....   ولی در عمل دیگر ارضایی عوامل و المانهای مذکور نظیر منطقه تحریک پذیری، شدت، فشار، تکرار پذیری، زمان و مهمتر از همه شبیه سازی در مغز (تخیل یا Simulation) مطلقا تحت کنترل خود شخص نیست و همه چیز در وضعیت غیرقابل پیش بینی و غافلگیری است.... بنابراین این دو معقوله متفاوت از هم بوده و افرادی از خود ارضایی و افرادی دیگر از دیگر ارضایی لذت می برند. اگرچه از لحاظ آماری این نسبت حدود 92% تمایا به خودارضایی و 5% تمایل به دیگر ارضایی و 3% هردو مورد می باشد. زینب محتشم

منم یه مدت انجام میدادم اما خدا رو شکر ترک کردم. اونموقع نمیدونستم که ای خ. ا هست.  چیزی خارج ...

پاسخ شما را در دو پست بالا آورده ام. استفتا از چند مرجع تقلید و آیت الله بهجت.... به شرطی غسل واجب می شود که جهنده بوده و همراه با شهوت (اوج لذت جنسی) باشد...توجه بفرمایید که هردو شرط همزمان باید محقق شود.... وگرنه الزامی به غسل نیست... بوی زنده و غلیظ بودن ترشح و زیاد و کم بودن آن و... به هیچ وجه مصدق "مایع منی" بودن آن نیست..... حتی در آقایان هم مایعی که قبل از منی بیرون می آید و وضی نام دارد پاک است......

حتی استفتا هایی نیز وجود دارند که لیسیدن و بلعیدن آن را توسط آقایان به هر میزان که باشد بلامانع می کند. در این خصوص احادیث و روایاتی هم از امام صادق (ع) و امام موسی الرضا (ع) داریم

منم لایک کنید

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اتفاق خاصی باعث شد اینکارو انجام بدی.ببخشیدا چون بچه کوچک دارم میخوام بدونم‌که مانع بشم ممنون میشم ب ...

بچه پدر و مادرشو حین رابطه ببینه یا حتی حس کنه قرارع اتفاقی بیوفته

یا جلو بچه فیلم پو رن ببینید (حتی اگه بگید نگاه نکن و یواشکی ببینید و ببینه)

باعث میشه این اتفاق برای بچتون بیوفته

برای منم این اتفاق افتاده ، از ۶_۷سالگی تا پارسال 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
پسرم 10 ماهشه تا پوشکشو باز میکنم فوری دودولشو میگیره در عرض صدم ثانیه اگه شرت پاش نکنم 24 ستعت میگ ...

مال من ی بار ایقد چنگش زد قرمززززز شدش ...من ایقد گریه کردم براش😭😭😭

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
خواهر خوبم.... اینکه در سن 17 سالگی این کار را انجام میدی کاملا طبیعی و منطبق و متناسب با سن شماست.. ...

یعنی در سن ۱۶،۱۷ این کار طبیعیه؟؟

درخواست دوستی نده خوشگلم دروغ کوچیک وبزرگ ممنوع  توهین و حرف زشت ممنوع