2777
2789
عنوان

کسی تاحالا فهمیده چله بگرده به یکی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار بودم نمیدونستم جاریم تازه زایمان کرده بود بچه ده روزشو خودم بردم ختنه کردم😐الان یعنی چه اتفاقی میفته؟ میشه بگید؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

منم شنیدم یه عروس تا چهل روز نشده نباید بره مجلس عروسی یه عروس دیگه چون ممکنه یکیشون بچه دار نشن بعد برا جلوگیری یه چیز فلزی مثل سوزن رد وبدل میکنن باهم تا رفع شه!

و خدا هست ....
چه اتفاقی افتاد برات مگه؟

همونطور که خانواده م گفتن باردارنمیشم..میگن تاچهل روز باردارنمیشی..ولی من الان یکسال ازعروسیم گذشته باردارنشدم هنوز😭😭😭هستن کسایی دیگم همینطورشدن میشناسم..ولی به اعتقادات طرف بستگی داره

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
منم شنیدم یه عروس تا چهل روز نشده نباید بره مجلس عروسی یه عروس دیگه چون ممکنه یکیشون بچه دار نشن بعد ...

منکه دوروزبعدعقدم رفتم مراسم عقد دخترعمه شوهرم😭😭😭..درموردقبرستون میدونستم ولی درموردعروسی نه  

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
منم شنیدم یه عروس تا چهل روز نشده نباید بره مجلس عروسی یه عروس دیگه چون ممکنه یکیشون بچه دار نشن بعد ...

تازه عروسیمونم پشت سرهم بودش اون مردادبود من شهریور زیادم فاصله نداشت اول اون عروسی گرفت بعدمن😭😭😭

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
اره شنیدم میگن بچه همش مریض میشه 😤 من قبول ندارم

من زن چهله دار آمد پیشم بچم مریض شد آخرش مرد خیلی درست من اول مثل شما فکر میکردم😭

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍