2777
2789
عنوان

کسی تاحالا فهمیده چله بگرده به یکی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت چله بهش بیفته چی میشه؟😶

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

هیچوقت یادم نمیره مامانم تازه 1 هفته بود زایمان کرده بود داداشمو، عمم هم همزمان حامله بود و خونه مادربزرگم بود تو مدت حاملگیش. بعد مادربزرگم اینا بخاطر اینکه پیش عمم بودن نیومدن به مامانم سر بزنن. بعد از یه هفته مامانم گفت حالا که اونا نمیتونن بیان ما بریم خونشون که بچه رو ببینن. مادربزرگم تا  فهمید که میخوایم بریم قشنگ زنگ زذ به مامانم گفت اینجا نیایااااا، تا وقتی بچت 40 روزش نشده نمیای اینجا. 

مامانم خیلی ناراحت شد. منم از همون موقع اشنا شدم با این خرافات مزخرف

هیچوقت یادم نمیره مامانم تازه 1 هفته بود زایمان کرده بود داداشمو، عمم هم همزمان حامله بود و خونه ماد ...

بیچاره مامانت! 😟😟

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
منم شنیدم مثلا زنی که تازه زایمان کرده وچهل روزش تموم نشده بره عروسی به عروس چله میفته ولی خودم قبول ...

من براتازه عروس شنیدم بره قبرستون چله میوفته وبودن کسایی که میشناسم همین اتفاق افتاده براشون ویکی هم خودم😭😭بستگی به اعتقادات طرف داره..من بس خونوادم گفتن ملکه ذهنم شد میگفتم منم همینطورمیشم چون روزبعدعقدم رفتیم سرقبرپدربزرگ شوهرم..باهمونکه مامانم ومامانبزرگم گفتن نری..ولی خونواده شوهرم اعتقادنداشتن گف بیاین بریم قبرستون😭😭😭😭 خیلیای دیگم میشناسم همینطورشدن

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

همه گفتن چله میفته چله بر کنه یکی نگفت چله یعنی چی اصلا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨