2777
2789
عنوان

کسی تاحالا فهمیده چله بگرده به یکی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 57 پست
الان تو بیمارستانا چند تا زائو هست تو اتاق بیمارستان  دوتا هست پس باید رو همشون چله افتاده باشه ...

بیمارستان خونه آدم نیست

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه عروسیمونم پشت سرهم بودش اون مردادبود من شهریور زیادم فاصله نداشت اول اون عروسی گرفت بعدمن😭😭😭

عزیزم شما یه سال حامله نشدی بعد عروسیت! مگه ده سال گذشته ک انقدر نا امیدی 

دکتر رفتی؟ 

شاید مشکل پزشکی دارین شما یا شوهرت

و خدا هست ....
بیمارستان خونه آدم نیست

چه ربطی داره اصل موضوع که عوض نمیشه!

این‌ خرافات میگه دو تا زن زائو‌نبایدهمو‌ببینن یا پیش هم باشن نکفته بیمارستان اشکال نداره خونه اشکال داره

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من باردار بودم نمیدونستم جاریم تازه زایمان کرده بود بچه ده روزشو خودم بردم ختنه کردم😐الان یعنی چه ا ...

هیچی‌بابا به این خرافات توجه نکن

منم زایمان کرده بودم‌خواهرشوهرم باردار بود اومد دیدنم خداروشکر بچه اش صحیح و سالم به دنیا اومد الانم ۳ سالشه شیطون و‌ناز و سالمه خداروشکر

به هرچیز منفی که فکر کنی جذبش میکنی

به چیزای خوب فکر کن🌹

هیچی‌بابا به این خرافات توجه نکن منم زایمان کرده بودم‌خواهرشوهرم باردار بود اومد دیدنم خداروشکر بچه ...

خراقاته پس☹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اگه میشه تامیک اخر منم بیاین در همین موضوعه

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
خراقاته پس☹

من باردار بودم داییم فوت کرد رفتم برای خاک سپاری زن عموی مامانم گفت برای چی اومده چله بهش افتاد دیگه بچه دار نمیشه اولش یه خورده تو‌دلم‌خالی شد بعدش گفتم خدا بزرگتر ازین حرفاس دیگه هیچوقت بهش فکر‌نکردم بعد دو سال خدا خواسته باردار شدم باز منی که به کفته اونا چون رفتم بهشت زهرا دیگه بچه دار نمیشم پسرمم به قدری اروم‌بود که همه میگفتن تو‌چکار کردی انقدر بچه ات ارومه ماشالله

من کاری ندارم به اعتقادات دیگران هرکسی یه اعتقادی داره فقط میگم به هرچیز منفی که فکر کنی جذبش میکنی مثبت فکر کن ان شاءالله بچتو‌صحیح و سالم بغل میگیری🙏

من باردار بودم داییم فوت کرد رفتم برای خاک سپاری زن عموی مامانم گفت برای چی اومده چله بهش افتاد دیگه ...

من تاحالا اصلا این موضوع رو نشنیده بودم...میگم بچه جاریمو خودش دلش نیومد ببره واسه ختنه من بردمش اونموقع یکماهه باردار بودم...اهمییت نمیدم ..این خرافاتیه که قدیمی ها بهش اعتقاد داشتن واسه الانم هنوز مونده بین بعضیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

عزیزم شما یه سال حامله نشدی بعد عروسیت! مگه ده سال گذشته ک انقدر نا امیدی  دکتر رفتی؟  ش ...

اره عزیزم رفتیم شوهرم سالمه فقط خودم مشکل دارم تخمک کشی هم کردن ولی جنین تشکیل نشد گفتن کاری ازدست ماساخته نیست دیگه😭ناامیدبرگشتیم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆