2777
2789
عنوان

واقعا باید چکار کنم😓

58 بازدید | 10 پست

شش ساله عروسی کردیم یه دختر دوساله دارم تو این شش سال همیشه دستمون خالی بوده شوهرم یه کارگاه داره یه کار که سختی خیلی زیادی داره اما درامدش خیلی خیلی پایینه شاید ماهی ده تومن، جمعه ها تمام تعطیلات سرکاره تواین شش سال فقط یه بار یه سفر دوروزه رفتم در تمام طول سال شاید کلن یه دست لباس بشه براخودم بخرم، تواین مدت حتی نتونستم یه وسیله خونه که دوست دارم بخرم، نتونستم واسه خودم چیزی بخرم،، واسه بچه کم نمیزاریم اما خودمون هیچچچ، خودشم همینه البته. هی بهش میگم شغلا عوض کنه جز زحمت هیچی نداره میگه من میخام کار ازخودم باشه نمیخام برم کارگری... سرمایه ای هم نداریم ک مغازه چیزی بزنه،، من تواین مدت از همه خواسته هام گذشتم اما واقعا دیگه نمیتونم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم میخاد اما شوهرم اجازه نمیده

باهاش جدی صحبت کن بگو با این اوضاع گرونی خودت که نمی‌تونی خرج مارو بدی منم نمیتونم با این اوضاع زندگی کنم که تازه چندسال دیگه بچه بزرگ تر بشه خرجاش بیشتر میشه