2777
2789

ممنون میشم راهنماییم کنید 

من هم خودم پلی کیستیک بودم هم همسرم تو مجردی دوتا عمل برای بیضش کرده بوده.خیلی دوا درمون کردیم تا باردار شدم توی امضام هم نوشتم و به خاطر داروها دوقلو هم شده .

من اصلا به جنسیت بچه ها فکر نمیکردم اونقدر به سختی از خدا گرفتم فقط میگم سالم باشه همسرمم همینطور .

حالا مادرشوهرم از وقتی گفتم باردارم باورتون نمیشه که میگم هر روز که منو میبینه میپرسه جنسیتشون چیه ؟؟؟دیروز رفته از مامانمم پرسیده فکر میکنه داریم دروغ میگیم که نمیدونیم 

من میدونم دنبال پسره و برای همین میپرسه این سوالاش خیلی به من استرس میده الان هفته یازده هستم .قبل از بارداری هم هر روز میومد میگفت چرا حامله نمیشی اینقدر گفت که اخرش دعوا شد شوهرم با دعوا بهش گفت ما داریم درمان میکنیم اینقدر نگو که اومد عذرخواهی کرد گفت گوه خوردم .

الانم باز داره همون استرسارو میده 

رفتار درست چیه واقعا ؟من فعلا فقط سکوت کردم ولی هر لحظه دارم خودخوری میکنم .

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دختره خودت خلاص کن

گفتم دوتا دختره باز ول نمیکنه

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

ماهی یبار برو خونشون

من اصلا خونش نمیرم اون میاد یا زنگ میزنه 

همون سکوت کن تا معلوم شدن نتیجه وای از جهل

خیلی بهم فشار روحی میاد 

مادر شوهر منم با حالت تحقیر میگه مطمئنم تو دختر داری!!! منم بهش گفتم اولا که فرقی نمیکنه دوما آرزومه ۲ تا دختر داشته باشم دیگه دهن کثیفشو بست

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر شوهر منم با حالت تحقیر میگه مطمئنم تو دختر داری!!! منم بهش گفتم اولا که فرقی نمیکنه دوما آرزومه ...

باز خوبه دهنشو بست برای من واقعا انگار متوجه نمیشه