2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست
راستش من اصلا به این چیزها اعتقاد نداشتم تا وقتی چند مورد به چشم خودم دیدم   چند وقته اینطوری ...

یه ماهه...ولی پارسال یبار ی کاری کردم ک ببینم و دیدم ولی الان ی ماهه دوباره ایطور شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل میگی دوستم تاپیکتو پیدا نکردم

نمیدونم از کجا بگم ولی میدیدیمشون همه جا بودن رفتم پیش ی مرد ک علم داشت و با کمک ملایکه جن کافر میکشت اونا رو احضار کرد و کشت ولی اون دوتا ک تو خونمونه هنوز هستن ب شکل دوتا از اقوام شوهرمن ک بعد از ورودشون ب خونمون برای ی کاری ی دعا پیدا کردم شوهرم ب اونا شک داره میگه اون کاره هستن

چیکار کردی

الان برام دعا کردن دعا تو خونمون پیدا کردم...پارسال همکلاسی قدیمیم کتابهای دعاگری پدرش رو اورد منم از رو تمسخر ی چیزی از توشون دراوردم میگفت بنویس کف دستت شب خاب آینده رو میبینی همون شب دیدمشون کتکم زدن ولی بعد دوروز خوب شدم من خیلی نترس بودم تنهایی شب فیلم ترسناک میدیدم عین خیالمم نبود ولی این یک ماه ک دعا دیدیم خونمون خیلی اذیت شدم واضح میدیمشون تغییر قیافه میدادن روانی شدم دیگه

آینده رو درست دیده بودی؟!!!

ن فقط جن ها اومدن کتکم زدن...باورت میشه اونموقع انقدر نترس بودم شب تو اتاق بعد اینکه اینکارو کردن بازم تنها خابیدم و موزیک گوش میدادم ولی این یکی خیلی اذیتم میکنه بدنم ضعیف شده

ببین حتما دشمن داری باید خونتوعوض کنی سحروبطل کن جادو کردنت تا زندگیت بپاشه

اره اتفاقا دعا رو پیدا کردیم ولی پاره اش کردیم از یه نفر پرسیدم گفت نباید پاره میکردی با پاره شدن باطل نمیشه

ن فقط جن ها اومدن کتکم زدن...باورت میشه اونموقع انقدر نترس بودم شب تو اتاق بعد اینکه اینکارو کردن با ...

چرا کتکت زدن!!؟

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢