2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست
من سمت دعا نویس نرفتم فقط یکبار دعا پیدا کردم تو خونه یکبار هم رفتم پیش جنگیر

چرا پزشک نمیری؟حتما بابد روانپزشک یا متخصص مغز اعصاب بری علایمت علایم بیماری اسکیزونی فرنی هست نه علایم ماورا طبیعه

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
بله یکی از اشناهای ماهم همینطور بود فک میکردن جن گرفتش در اخر خودش و انداخت زیر ماشین فوت شد &nb ...

این دوست من تو دانشگاه علوم تشریح میخوند...من همیشه میترسیدم به همکارهاش یا خودش صدمه نزنه...چون مدام با تیغ و خون و مرده سرکار داشته

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر چرا جواب نمیدی  ظاهرشو توصیف کن

سلام.عزیز دل کسانی که جن میبینن به احتمال زیاد شکل واقعیشو نمیبینن.چون میتونه خودشو به هر شکلی در بیاره.حس میکنم کنجکاوی بدونی جن چه شکلیه.ممکنه این کنجکاوی بهت لطمه بزنه.جن ها خوششون میاد برن سراغ کسی که درباره شون کنجکاوه.چرا دوست داری بدونی چه شکلی ان؟😐

راستش من اصلا به این چیزها اعتقاد نداشتم تا وقتی چند مورد به چشم خودم دیدم  

چند وقته اینطوری شدین؟

از حرفهای شما فقط میشه فهمید که براتون ی کاری کردن 

خیلی هم بد جور هست ....

این بیماری تشخیصش به این راحتی نیست عزیزم؛ بیماری های ذهنی و روانی بسیار گسترده هستن؛ شاید همین اسم ...

اتفاقا اگر نگران بشن و برن پرشک خیلی بیشتر کمکشون میکنه تا دنبال جادو‌جنبل و دعا نویس برن کاری که تا حالا کردن

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
بچه ها انقدر حرف دعا نویس و اینا نزنید این خانم بیمارعباید درمان بشه بقیه تاپیک هاشو بخونید سنش ...

من خودم اعتقادی نداشتم. اصلا مسخرم میومد..تااینکه چند مورد برای افراد نزدیک خانوادم پیش اومد. باورش هنوزم برام سخته..نه بیماری ای نه چیزی ..فقط که ازهمین چیزاس.با یه دعا هم حل شد. اسکیزوفرنی وقتیه که بیمار همیشه توهم بزنه چه تنهایی چه تو جمع. ولی یکسریا وقتی تنها میشن اینطوری میشن

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
چرا پزشک نمیری؟حتما بابد روانپزشک یا متخصص مغز اعصاب بری علایمت علایم بیماری اسکیزونی فرنی هست نه عل ...

عزیزم شمام ک تو هر پستت این کلمه مریضی نمیدونم چی چی هست چقد تکرار میکنی

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

منم  تو خونه مادر شوهرم خیلی میدیدم البته صورتشون رو نه فقط از پشت میدیدمشون بعد با آبجیم که جاری شدم و از اون خونه اومدم بیرون ابجیمم میدید و میگفت گاهی گرامافون و تلویزیون یه دفعه خودشون روشن میشن و گاهی هم لباس نظامی شوهرش رو میپوشیدن و به آبجیم میخندیدند  به مادرشوهرم میگفتیم میگفت به کسی نگید کاری با ما ندارن 

محجبه باش بانو بگذار در بزنند و پشت در بمانند   
الکی؟ در این حد؟شما متوجه میشین کفشش جفت شده یا فقط خودش میفهمه؟

من نمی بینم ،،، پدرم خودش میگه  خیلیا میان پیش پدرم دعا بگیرن پدرم قبول نمی کنه میگه کار من دعانویسی نیست

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
این مریضی که میگی چند وقته باهاته؟ از کی اینطوری شدی.؟ چه ساعتی از شبانه روز؟

یکی از همکلاسی های قبلیم باباش دعانویس رفت ی کتابی از باباش اورد کتابهای قدیمی پاره توش نوشته بود اگه میخاین خاب اینده رو ببینین اینو بکشیدن کف دستتون منم کشیدم همون شب دیدم و اذیتم کردن بعد خوب شدم یکی از اقوام اینطور شده بود رفتیم قبرستون یهو گفت دارم میبینم اینجا برا اینکه میترسید دستشو گرفتم دستش داغ داغ بود تا دستشو گرفتم منم دیدم از اون روز همه جا دیدم همه جا همراهم بودن

سلام،منم مجردیم بخاطر دیدن فیلم سیاحت غرب یه جورایی مریض شدم، شبا بالشما میچسبوندم به بالش مامانم و میخوابیدم، خاله ام تو خونش جلسه قرآن میزارن،بهش دعا نویس معرفی کردن،به این دعا و جن و اینام اعتقاد داشت، یه دعا برای من گرفت، گذاشتم زیر قرآن ،روبه قبله ، دیگه خوب شدم، اگه اصفهان باشی میتونم کمکت کنم 

سلام.عزیز دل کسانی که جن میبینن به احتمال زیاد شکل واقعیشو نمیبینن.چون میتونه خودشو به هر شکلی در بی ...

😂😂😂

نه دیگه پشیمون شدم دوست ندارم بدونم چه شکلیه

یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستین 😊😊