2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا دنبال درمان نمیری؟

همه کاری کردم نشد دکتر جنگیر هرچی ک فکر کنی...ی دعا تو خونه بود دعاگر هم گفت یکی با ی تیکه از لباست گذاشتن تو قبرستون...راست میگه اونموقع یه هفته قبل عروسیم بود پسر عمه اش میرفت خونمون رو رنگ کنه منم پیرهنم اونجا بود فرش گذاشته بودیم تو اتاق بعضی وقتا شوهرم بعد از کلاسام میومد دنبالم شام خونه خودمون بودیم وقتی چیزا رو جمع کردم پیرهنم پاره بود

سرکه باابپاش بریزدورتا دورخونتون من شنیدم خوبه 

بم گف بدار کف دستت و کف پاهات بو بکش...ی اخوندی گفت سرکه بخور خدا بگم چیکارش کنه این عالمه بهم گفت سرکه و ترشی و چیزای سرد باعث میشن مغزت سرد باشه پاک توهم هم بزنی

من برم قلبم درد گرفت 

ببخشید عزیزم من کسی رو ندارم ک واضحانه درد و دل کنم اگ پیش دوست یا فامیل حرفی بزنم میشم سوژه خبرچینیشون برا همین اینجا درد و دل میکنم

الان برام دعا کردن دعا تو خونمون پیدا کردم...پارسال همکلاسی قدیمیم کتابهای دعاگری پدرش رو اورد منم ا ...

کتاب دعا قدیمی  داره منم اعتقاد دارم ..پدر بزرگ شوهرم داره زمان قدیم از اون استفاده میکرده ..واسه هر کس دعا ینوشته اگه دعا بد میبوده یکی از بچه هاش میمرده.  بیچاره چند تا بچه از دست داده به خاطر همون 30.40 سالی میشه دیگه دعا نمینویسه ولی هنوز کتاباشو داره ولی ازش استفاده نمیکنه نمیزاره کسی هم نگاش کنه 

عزیزم منم قبلا از تنهایی خیلی میترسیدم اوایل ازدواحم صبح ساعت شش با همسرم بیدار میشدم میشستم روبروی تی وی و جم نمیخوردم تا برگرده و خوابای ترسناک میدیدم ولی یواش یواش وقتی تو خونه تنها موندم و سعی کردم جای نشستن اشپزی کنم و اهنگ گوش بدم و خودم و از شر ترس خلاص کنم یواش یواش بهتر شدم الانم میشه که گاهی وقتی همسرم نیست بترسم اما بیتوجهم و سعی میکنم سرمو به غذا و کار خونه گرم کنم فنگ شویی و استفاده از سرکه و نمک خیلی تو مثبت کردن فضای خونه موثره و اینکه اگه مذهبی هستی قران و اذان هم میتونه دلتو اروم کنه (این توصیه یه دوست به من بود اما من مذهبی نیستم با اهنک راحتتر بوذم) و اینکه دایم با خودت تکرار کن که ترس ساخته ذهن خودته و واقعی نیست 

درباره فنگ شویی و سرکه و نمک برام توضیح میدین؟

من خودم همیشه وسایل کهنه و قدیمیم لباسا و هرچیز بلا استفاده رو دور میریزم و وسایل رو جوری میچینم که انرژی تو خونه بچرخه اینارو تو اینترنت سرچ کنی پیدا میکنی و برای تمیز کردن خونه مثلا تو اب تی یه استکان کوچیک سرکه و مقداری نمک بریز کلا سرکه تمیز کننده خیلی خوبیه مخصوصا با نمک و جوش شیرین