2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست
خب مشکل اینجاست که ترس از اینکه بفهمه بیماریش اینه و بقیه هم متوجه بشن؛ بیشتر باعث میشه نره پیش روان ...

بحث همینه خوب که همه میگن برو پیش پزشک نه جن گیر و جادو‌جنبل اگر چیزی باشه که تشخیص میدن و برای کنترل کمک میکنن اگرم نباشه که پس نگرانی نداره رفتنش

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
یکی از همکلاسی های قبلیم باباش دعانویس رفت ی کتابی از باباش اورد کتابهای قدیمی پاره توش نوشته بود اگ ...

آینده رو درست دیده بودی؟!!!

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم اصلا نترس اینا الکی وارد نمیشن یا با دعا یا اینکه آدم خودش بخاد با انواع نوشته بکشونه سمت خو ...

خب بذار یه سوال کنم خدا قوی تره یا اونا

خدا توانا تره یا اونا

خدا بزرگتره یا اونا

از خدا بخاه کمکت کنه قران بخون دعا کن نماز زیاد بخون

این دوست من تو دانشگاه علوم تشریح میخوند...من همیشه میترسیدم به همکارهاش یا خودش صدمه نزنه...چون مدا ...

بیچاره

الان بهتره؟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
بیچاره الان بهتره؟

دکتری شیراز قبول شد دیگه از خبر ندارم

اما مدتی تو اتاق من بود واقعا وحشت داشتم...میومدم داخل میدیدم رو به رو صندلی نشسته و داره صحبت میکنه انگار یکی اونجا نشسته...یا یهو میزد زیر خنده یا دعوا میکرد

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

مادر شوهرم وخواهرشوهرم تو این کار جادو وجنبلن همیشه درحال دعا گرفتنن پدرم همیشه میگه خدا لعنتشون کنه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
عزیزم شمام ک تو هر پستت این کلمه مریضی نمیدونم چی چی هست چقد تکرار میکنی

چه اشکالی داره که بگم ممکنه علایم بیماری باشه و برن پزشک؟چی بگم بگم برو دنبال جین گیر و جادو جنبل خوبه؟

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من