2777
2789
لطفا برای منم دعا کن دوساله منتظرم

چشم فدات شم حتما

ای پدر اسمانی ازت میخوام که فرزندت رو ببینی و خواست قلب او را ببینی و ارادت و برکات اسمانیت را بر او جاری کنی و فرزندی از جانب خودت به اونها اهدا کنی 

امین

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
اخی عزیزم الهی همه سلامت و شاد باشن  اشکال نداره من که مسیحیم براتون دعا کنم؟  میخام تمو ...

واسه منم دعا کن خدا بهم یه پسر سالمو صالح بده الهی به حق امشب حاجت روا بشی

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوندم 

دخترتو به حضورت میارم و میدونم که او را میبینی و از اعماق قلبت به او محبت میورزی او و فرزندش را در حفاظت خودت نگه دار و فرشتگان محافظت را کنار انها قرار بده

امین

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
خداوندم  دخترتو به حضورت میارم و میدونم که او را میبینی و از اعماق قلبت به او محبت میورزی او و ...

عزیزم چقدر قشنگ دعا میکنی شما😍😍😍من دوتا دخمل دارم دوست دارم خدا بهم یه پسرم بده ممنون از دعای قشنگت خانمی یکدنیا ممنون

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
نه منظورمون شریک قرار دادن او نیست و یا اینکه بگیم او مثل انسان بچه میاره  منظور محبت و نگاه ا ...

عزیزم منم گفتم که منظورتون رو متوجه شدم❤ .  اگه من میگم که دین اسلام کامل کننده ی همه ی ادیانه گفته ی خودم نیست که منم گفته ی پروردگارو میگم تو قران هستش.  بعد ول کن این حرفارو عزیز مگه انجیل و تورات و قرآن و کتاب زرتشتیان و همه ی کتاب آسمانی فرق داره باهم؟ ادبیات و نحوه ی گفتارش مگه مهمه؟ مهم اون مفهوم و منظورشه  مهم اینه که همشون از طرف خداونده. مگه غیر از اینه که همشون گفته های پروردگاره ؟ راهنمایی های پروردگار برای ماست؟  مگه همه ی کتاب ها و پیامبران هدفشون غیر از این بوده که یک هدف واحد داشتند و اونم خدا پرستی و انسان درستکار و باایمان بودنه؟  

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉
خانوما برا خوشگل منم دعا کنین فردا صبح عمل باز کلیه داره😭😭

خداوندم این فرشته کوچک در حضورت امن است او را لمس کن و شالوم خودت را عطا کن خدای سلامتی هستی ای طبیب اعظم

فرزند کوچک را شفا بده و از بدن کوچکش درد و غم را بر دار

و به مادرش تحمل و شادمانی نصیب کن 

امین

شما مشخصه حتی یکبار هم کتاب انجیل رو نخوندید مریم مقدس توسط روحالقدوس باردار میشه  ایات در اب ...

خب دوست من  منظور شما از روح القدوس چیه؟  مگه منظورتون غیر از اراده ی خداونده؟   یعنی شما اینو قبول نداری که هرچیزی رو وجود داره خدا خلق کرده؟ و تا خداوند نخواد ؟

برای حاجت شما هم نماز میخونم خدا حاجتت رو بده

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
عزیزم منم گفتم که منظورتون رو متوجه شدم❤ .  اگه من میگم که دین اسلام کامل کننده ی همه ی ادیانه ...

متوجه هستم چی میگین 

کاملا میدونم از روی عقاید مذهبی و مطالعه قران این را میگی نه بواسطه مطالعه ازادانه در کل کتب مقدس 

منظور منم همینه 

مطالعه به انسان کمک میکنه که عقایدت دیگر رو هم بفهمه و تفاوت ها و شباهت ها را ببینه و لمس کنه 

من همه بچه ها رو تشویق میکنم به مطالعه انجیل اما بسیار برام جالبه که در ایران فروش کتاب مقدس مسیحیان غیر قانونی است! و من دلیلش رو میدونم 

و ارزو میداشتم ای کاش همگان ازادانه و با چشمانی باز مسیر خودشونو انتخاب میکردند همون طور که در کتاب قران شما هست: لا اکراه فی الدین

در دین هیچ اجباری نیست

شاد باشید

برای حاجت شما هم نماز میخونم خدا حاجتت رو بده

وای فدای تو بشم آجی الهی به حق فرق شکافته ی علی و این شب عزیز حاجت روا بشی هرچی که از خدا میخوای بهت بده 

خب دوست من  منظور شما از روح القدوس چیه؟  مگه منظورتون غیر از اراده ی خداونده؟   یعنی ...

البته بله بله 

در نهایت تصمیم گیرنده و انجام دهنده و خالق خداست و بس 

من فقط حساسیت و دقت بسیار زیادی دارم که تک به تک کلمات کتاب انجیلمون رو اعلام کنم مبادا خطایی صورت بگیره

وای فدای تو بشم آجی الهی به حق فرق شکافته ی علی و این شب عزیز حاجت روا بشی هرچی که از خدا میخوای بهت ...

فدات شم ممنونم از دعات 

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
متوجه هستم چی میگین  کاملا میدونم از روی عقاید مذهبی و مطالعه قران این را میگی نه بواسطه مطالع ...

نه عزیزم قضاوت عجولانه نکن من از روی تعصب حرف نمیزنم فقط از روی خیرخواهانه باهات هم صحبت شدم که شاید شماهم به همین دلیل بامن همصحبت شدی و اطلاعاتی به من دادی که ممنونم ازت . ولی بدون من اگه اسلام رو انتخاب کردم کاملا آزادانه و از روی عقلانیت و تحقیق انتخاب کردم دوست من . من هم واسه تو آرزوی موفقیت میکنم .  من قسمتهایی از انجیل و کتابهای ادیان دیگه دو خوندم ولی نه کلشو  همین امشب مشتاق شدم که حتما به زودی و در اسرع وقت مطالعش کنم نه تنها انجیل رو بلکه بقیه کتابهارو به نظرم باید هم خونده بشن بالاخره گفته های پروردگار هستش هرچند با بودن قرآن نیازی به راهنمای دیگری نیست چون هرچه که بخوای در قرآن هست راجبش راهنمایی شده و تازه یجور آبدیت شده هم هست دیگه جدیدترین ورژن گفته های خداونده😉  ولی خوندنشون دور از لطف نیست به شما هم پیشنهاد میدم قرآن رو مطالعه بفرمایید بد نیست حداقل یه بار خوندنش فکر کنم جالب باشه 😙😙😙