2777
2789
البته بله بله  در نهایت تصمیم گیرنده و انجام دهنده و خالق خداست و بس  من فقط حساسیت و دق ...

میدونم عزیز دلم از روی ایمان قویت به خداوند هست که اینقدر حساسیت داری ایشالا که در ایمان به خداوند همیشه ثابت قدم باشی و بهترینها برات رقم بخوره  دلت پیش خدا باشه و فقط و فقط خدارو قادر مطلق بدونی بدون شریک و هیچی همه چی حله  بخدا  خدارو اینقدر که اکثر سودجویان بخاطر سودجویی خودشون سخت تفسیر میکنن اینقدرام سختگیر نیست خییییلی مهربونتر از اون چیزیه که تو تصور ماها میگنجه . دلمونو بخدا بسپاریم بقیش فقط وسیله رسیدن بخودشه همین و بس

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉
البته بله بله  در نهایت تصمیم گیرنده و انجام دهنده و خالق خداست و بس  من فقط حساسیت و دق ...

موفق و خوشبخت باشی جولیا جونم با دل پاکت واسه منم دعا کن ممنونت میشم❤❤❤😙😙😙😙😙  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق و خوشبخت باشی جولیا جونم با دل پاکت واسه منم دعا کن ممنونت میشم❤❤❤😙😙😙😙😙  

عزیزمید حتما برکت خدا با شما باشه و تنتون سلامت 

دعاهاتونم قبول

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
عزیزمید حتما برکت خدا با شما باشه و تنتون سلامت  دعاهاتونم قبول

ممنونم عزیزم همچنین برای شما 😙 من با تمام وجودم برات انرژی مثبت میفرستم ❤❤❤

ممنونم عزیزم همچنین برای شما 😙 من با تمام وجودم برات انرژی مثبت میفرستم ❤❤❤

خیلی خیلی ممنونم 🥰❤️🥰

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
عزیزم امشب یکی از شبهای قدر هست. خدا تو این شبها تقدیر یک ساله ی بنده هاش رو مینویسه. دعا میکنیم که ...

شما به این تاپیک دعوتید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2804895/حاجت-روا-بشید

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
نمیدونی؟؟ ایران نیستی؟؟ از حال هوایی سایت معلوم نیس؟؟؟

شما له این تاپیک دعوتی

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
خواهش دوستم