2777
2789
عنوان

جاریم حاملگیشو به همه گفته ولی به من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3526 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا من دکتری گرفتم اون بعد سه سال پشت کنکور لیسانس گرفته شوهر من ارشد داره شوهر اون دکتری هیات عل ...

خوب خانمم ازاول شرایط رودرنظر بگیرین دیگه..من شرایطم پول ومقام طرف بود..پس حق نداشتم باکسی ازدواج کنم که خونه نداره..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

عزیزم فکرتو درگیر ادم هایی که از شعور فقط اسمشو شنیدن درگیر نکن معلومه از اون جنس شیشه خوردهاست...چرا برات مهمه ...امشبم که رفتی محل سگ بهش نزار احترام مثل لباسی مینونه که به بعضیا میاد به بعضی ها نمیاد..خودتو کوچیک نکن بحث بچه هم شد تو اصلا به روی خودت نیار فکر کرده کیه ؟؟؟حسود بدبخت ...

تازه شش ماه اقدام چیزی نیست 

.دیگه حتما دکتر برو تا ازمایش اسپرم از همسرت گرفته بشه..

موهای سفیدی که هی داره روی سرمون زیاد میشه.👨‍🦳👨‍🦳👨‍🦳.ارث بابامون نیست.‌‌‌‌😉😉😉....حرف های توی دلمونه🖤🖤🖤

نگا آجی

اصن انگااااااار نه انگار،هیچی به رو خودت نیااار،جوری وانمود کن که انگار اصن برات مهم نیس.خودتم نپرس ازش،اینجوری تا تهش میسوزه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
به یکی گفتی حامله ای از یکی پنهان کردی؟ 

عزیزم میگم به همه پایان ۳ماه گفتم..ولی جاریم که حامله شد بهم خبرداد..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

دوست عزیزم اولا جاریت کارش به شددددددددددت اشتباه بوده که زنگ زده به همه گفته من حامله ام ؛ دومین اشتباه ؛ زنگ زده به همه جنسیت رو گزارش داده ؛

شما هم خودتو ناراحت نکن

کاش شما هم زنگ نمیزدی تبریک نمی گفتی بهش ولی امشب اصلاااااا در مورد جنسیت بچه از هیچ کس و حتی خود جاریت سوال نکن

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
عزیزم فکرتو درگیر ادم هایی که از شعور فقط اسمشو شنیدن درگیر نکن معلومه از اون جنس شیشه خوردهاست...چر ...

آره رفتیم دکتر برای شوهرم آزمایش نوشته هفته دیگه میریم انجام میدم توکل به خدا

به خدا من دکتری گرفتم اون بعد سه سال پشت کنکور لیسانس گرفته شوهر من ارشد داره شوهر اون دکتری هیات عل ...

یعنی با مادر شوهرت توی یه خونه اید.؟؟؟؟

موهای سفیدی که هی داره روی سرمون زیاد میشه.👨‍🦳👨‍🦳👨‍🦳.ارث بابامون نیست.‌‌‌‌😉😉😉....حرف های توی دلمونه🖤🖤🖤
استارتر واقعا چرا اینقد برات مهمه که زنگ نزده؟ خیلی برام عجیبه ... حتی تا حد کابوس شبانه...

واقعا منم برام سواله که چرا باید حامله بودن جاری مهم باشه

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
رفتارش خیلی بده خیلی یه جوری برخورد میکنه که دلم برات میسوزه حامله نمیشی 

بذارفکر کنه وا....

حاملگی مگه چیه ....

اصلا محلش نده فکر کن وجود نداره به خدا باید دلت براش بسوزه اینقد خل وضعه

اینا همش برمیگرده به اعتماد به نفس ضعیفتون..خاله مامانم بچه دارنمیشد اخرسرم ی بچه ازپرورشگاه اورد..اونیکی جاریش هرسال ی پسرمی اورد..قضیه مال ۴۰سال پیشه ها..به اینم هرروز متلک مینداخت..میگفت خنجرمیزد به قلبم..حالااااا خاله مامانم که ی دختراورده بوداز پرورشگاه شده خانم دکتر..جونشو میده واسه خالم..هرسال میبردش مسافرت و...اونیکی جاری بیشعورش ۴تاپسر و۱دخترداشت..میگه همه پسر وعروساش ولش کردن..تنهای تنها..باهمه شون قطع رابطست..اینم جواب خدابود