2777
2789
عنوان

جاریم حاملگیشو به همه گفته ولی به من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 75 پست
خوب خانمم ازاول شرایط رودرنظر بگیرین دیگه..من شرایطم پول ومقام طرف بود..پس حق نداشتم باکسی ازدواج کن ...

اصلا برام اینا مهم نبود فقط پز حاملگیش اعصاب منو بهم ریخته پز بقیه چیزها رو که همیشه میده به خدا رفتم خونه مادرش چندشم شد چایی بخورم بس کثیف بود و بو میداد ولی هیچ وقت نگفتم تو از فلان جا اومدی یا به رخ بکشم یا حتی پشتش بگم ولی پز حاملگیش دیوانه کرده منو میاد خونه مادرشوهرم رو مبل دراز میکشه الکی پاهاشو میده هوا هم شمیگه این هوس کردم فلان چی هوش کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق گذاشتی تو گفتن؟

برای چی باید همه برای آدم یکی باشن... آدم به یک نفر که حس می‌کنه توی خط بچه نیست و یا ممکنه ناراحت بشه نمی‌گه. یا به کسی که مشغولیت دیگه داره یا صمیمی نیست. 

چرا اینقدر ذهنت درگیر اون هست؟ در این حد که شبا از خواب بپری. ولش کن بهش فکر نکن. اون این وسط وظیفه نداره بگه یا مساوی به همه بگه. هر وقت خواستی بهش فکر کنی خودت را مشغول چیز دیگه کن. براش زیاد از حد مایه نگذار (تماس پیگیری یا بری باهاش خرید). رابطه‌تون صمیمی نیست و این هم اشکالی نداره. همه که نباید با هم صمیمی باشند. زندگیتو بکن.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

جاری منم حامله شد حتی خانواده شوهرم همشون ازم مخفی کردن

چرا؟

چون پنج سال بعد من ازدواج کرده بود جاریم و ماه اول عروسیشون باردار شد

من از اینکه ازم مخفی کردن ناراحت نشدم و به روشونم نیاوردم فقط حرفای و حدیثای مردم بدتر شد و پیرم کردن

به نظر منم ناراحتی نداره.منم فقط به مادرشوهرم اینا گفتم خودشون به بقیه گفتن حالا مگه چی کار کرده که زنگ بزنی دونه دونه خبر بده من حاملم ..

حالا چه برسه جنسیت .من جنسیتم میدونستم تا ازم نپرسیدن نگفتم بعدشم که جنسیت قطعی شد شوهرم زنگ زد به مامانش گفت همین .

جاریم میگه من حامله بشم به همه میگم از خوشحالیم .

دیگه این انتخاب اونه تاثیری تو طرز فکر من نداره .

ولی اینکه زنگ میزنی حالشو میپرسی به نظرم خیلی مسخرس هر وقت دیدی بپرس دیگه چقدر پیگیرشی 

اصلا برام اینا مهم نبود فقط پز حاملگیش اعصاب منو بهم ریخته پز بقیه چیزها رو که همیشه میده به خدا رفت ...

خوب واسه مادرشوهرت لوس میکنه خودشو..بذاربکنه..میفهمم رو مخه ولی بی خیال شو..همش باخودت بگو رفتارای اون به من ربطی ندارا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خوب واسه مادرشوهرت لوس میکنه خودشو..بذاربکنه..میفهمم رو مخه ولی بی خیال شو..همش باخودت بگو رفتارای ا ...

شوهرمم میگه محلش نده برای خودت تلویزیون ببین برو بالا کتاب بخون 

حالا دیشب که اومد خونه مادرشوهرم محلش ندادم رفتم بالا دراز کشیدم مادرشوهرم گفت بیا پایین شوهرم بهش گفت کمرش درد میکنه میخواد استراحت کنه تا بعد اینکه رفت رفتم پایین

امیدوارم زودتر منم حامله بشم میخوام بی خیال بشم اصلا نمیتونم غصه امشب منو گرفته چطور رفتار کنم

مهم نیست دلت رو دریایی کن هدف ازدواج بچه نیست چندتا ازاقوام همسرم بچه دارنمیشند یا توعمل زیفت بچه هاشون سقط شدند سه قلو اماراحت دارند زندگی میکنند نه دعوایی نه طلاق نه هیچی الان چندساله ادم باید راضی باشه به رضای خدا هرچی خیرش هست پیش بیاد انقدر اولاد دارند اون بچه خرابه و پشیمونند چرابچه اوردند این طرف ماجرا روهم ببینید