2777
2789
عنوان

جاریم حاملگیشو به همه گفته ولی به من نگفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3526 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حامله بشم نمیگم بهش لعنتی حامله نمیشم دیگه

ناامید نباش انشااله میشی. ولی من بار اول به همه گفتم اینبار کلا تا تشکیل قلب به کسی نگفتم ولی جاریم فرق میکرد فضوله یکم. بیخیال باش  و ناامید نباش. چندوقته اقدامی

شاید نمی خواد ناراحت بشی این طوری میکنه 

این که خودش ناراحتی میاره فرق گذاشتن بین همه به همه زنگ زده فکر کن تو گروه خانوادگیشون همه میگن مهسا به من زنگ بعد فقط من نگفته 

امیدوارم زودتر منم حامله بشم میخوام بی خیال بشم اصلا نمیتونم غصه امشب منو گرفته چطور رفتار کنم

سرِ حاملگیه خودت همه کاراشو جبران کن

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
این که خودش ناراحتی میاره فرق گذاشتن بین همه به همه زنگ زده فکر کن تو گروه خانوادگیشون همه میگن مهسا ...

دیگه تحویلش نگیر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

مگه حاملگی رو به جاری هم باید گفت؟🤔عجب توقعی دارین..من تو ۳ماه گفتم حتی به خونواده خودم..هیشکی هم ناراحت نشد..جاریم همون اول گفت بهم..اون دلش خواست گفت..منم براش کادو گرفتم وغدا بردم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

به خدا من دکتری گرفتم اون بعد سه سال پشت کنکور لیسانس گرفته شوهر من ارشد داره شوهر اون دکتری هیات علمیه اون از روستا گرفتن آوردنش الان خونش 250 متر با دوتا آشپزخونه و سه تا سرویس بهداشتی انوقت من خونه مادرشوهرم زندگی میکنم همه بچه هام کلید دارن هر وقت میخوان میان اون دفعه اومده بود وسایل منو همه رو ررسی کرده بود منم براش عصبانی شدم جلو همه گفتم زنها حامله میشن فضول هم میشن اون اتاق ماست نباید بدون اجازه وارد میشیدی شاید من شورتم وس طاتاق باشه دیگه الان نمیره سمت اتاق من

فرق گذاشتی تو گفتن؟

چه فرقی گذاشتم؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم