2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم علائمت چیه؟ درد و خونریزی داری؟

اطلاعات زیادی ازش ندارم فقط وقتی دارم خودمو میشورم ی چیزی احساس میکنم بیرون زده و گاهی خارش

شدیدام یبوست دارم همیشه

نمیدونم فرق دارن یا ن  از رایمان طبیعی تر بود

اره فک کنم جفتش یکی بود

من خبلی میترسم خیلی وقته دارم ولی نمیرم عمل کنم

بیهوش میکنن؟چقدر بعدش باید استراحت کنی؟

اطلاعات زیادی ازش ندارم فقط وقتی دارم خودمو میشورم ی چیزی احساس میکنم بیرون زده و گاهی خارش شدیدام ...

اون گوشت اضافه رو بعضیا میگن پولیپ

برو دکتر اگه حاد نباشه بهت پماد میده خوب میشی

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
اره فک کنم جفتش یکی بود من خبلی میترسم خیلی وقته دارم ولی نمیرم عمل کنم بیهوش میکنن؟چقدر بعدش باید ...

بیهوشیه کامل 

تا میتونی عمل نکن خیلی بده تازه امکان برگشتم داره بعدشم تا دو هفته نمیتونی دستشویی کنی فقط باید مایعات بخوری و ایستاده پی پی کنی😐 بدترین عمل عمرم بود 

و اگه حاد باشه چی عملش سخته؟

میگن سخته

قسمت سرچ بزن عمل بواسیر

بچه ها اطلاعاتشونو در مورد عملشون گذاشتن

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
,و اینکه کسی می یاد عیادت چی باید گفت و چی بگن کجات خوب شده 

کسی که میاد عیادت خودش در جریانه دیگه😐