2777
2789

سلام مادرا

من پسر هشت ماهه دارم و پنج شبه اتاق خوابشو جدا کردم

چون شیر خودمو میدم و بسیار وابسته شده بود و موقع خواب بهم میچسبید، و تا از کنارش بلند میشدم بیدار میشد و گریه میکرد و فقط با سرپا شیر دادن میخوابید

یه مدت شیر شبشو کم و قطع کردم و حالاا ازتکنیک گریه برای  روش تنها خوابیدن تو اتاقش استفاده کردم جوری که اول سه دقیقه و بعد پنج دقیقه و بعد ده دقیقه یبار بهش سر میزنم و کوتاه آرومش میکنم و سر زدن ده دقیقه یبار را تا خواب کامل ادامه میدم... 

امشب که شب پنجمه کمی بهتر از شبای قبله و انشالا داره نتیجه میده

اگه تجربه و نظری راجع به این موضوع دارید لطفاً بیایین صحبت کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشت ماهه خیلی زوده که گناه داره...حداقل میزاشتی دو ساله بشه...😥😥😥

میگن بعد یه سالگی چون ترس و درک میکنه بسیارررر اذیت میشه و الان خیلی راحتتره

در ضمن مچ دستم آسیب دیده بس که پسرم سنگینه 

دوازده کیلویه ماشالا

من جدا کردم اما تا صبح دو بار شیر خشک میخوره . مشکلم اینه پستونکیه وقتی پستونک از دهنش میوفته تو خوا ...

من شیر شبشو ساعت هشت و نیم میدم نه دیگه میخوابه

برا پستونک هم روش هست الان برات میزارم

منکه پسرم ۶سالس پیشم میخوابه 

دخترمم ۷ماهس همینجوراصلادلم نمیادجداکنم بوقتش میرن خودشون دیگ والامن خودم تاکلاس پنجم بغل بابام میخابیدم خیلیم ارنظرروحی عاطفی عالیم 

وخدایی که بشدت کافیست

با روانشناس صحبت كن خيلي زوده بچه لطمه نبينه من بچمو دوسالگي جدا كردم چند سال گذشته هنوز بد ميخابه روانشناس گفت آمادگي نداشته ودو سال براش زود بوده  

هر كودكي با كودك ديگر فرق داره ولي به نظرم خيلي زوده

اتاق جدا؟ در اتاق خودتون و بچه رو پس باز بذار. یعنی در طول شب هر ده دقیقه بیدار میشی. فک کنم من متوج ...

بله در اتاقامون بازه

نه تا وقتی گریه میکنه ده دقیق یبار میرم برا آروم کردنش