2777
2789
عنوان

بیاین بهم گفت امروز نوبت

655 بازدید | 68 پست

گرفتم بچه رو بنداز،ما یهو بچه دار شدیم و تقریبا ۶ هفته فک کنم

وبخاطر اون ک قبلا گفتم تو تاپیکای قبلیم بارها از مورد دیدم،گفتم درست میشه،کاری کنم ک فردا شرمنده خدا و بنده ش نشم،الان کم اوردم

امروز زنگ زد ادرس گرفت ک بچه رو بندازم،

منم گفتم در صورتی این کا. رو میکنم ک خودمم بعدش میرم

گفتم مشکل بچه نیس،مشکل خودمونیم،

بهم گفت سردی بخور تا ظهر بریم بیمارستان

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پررویی میگه من تو رو تا پدر مادرم زنده ن نگه میدارم،بعد میدونم باهات چیکارکنم؟؟؟؟

گفتم مگه دیوونه م جوونی و جونم رو از سر راه اوردم ک تا اونا زندن عذاب بکشم بعدم هر کاری خواستی بکنی

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
حیف اون بچه متاسفم واقعا

خودمم دلم ب حالش میسوزه این باباش باشه

خدا کنه بمیرم اینجوری اونم اذیت نمیشه😢😭

چرا نمیخوادش مشکلتون‌چیه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
چرا نمیخوادش مشکلتون‌چیه

رفتاراش،دست ار رفیق بازی و کثافت کاری نمیخواد بردارع،کم کرده،اما گاهی انجام میده

یعنی طلاقم نمیده؟ خدا لعنتش کنه

اره میگه من قبلا گفتم،گوش ندادی،میگم اخه من ب فکر زندگی کردن بودم،الان بریدم تحمل کارات عذابم میده

رفتاراش،دست ار رفیق بازی و کثافت کاری نمیخواد بردارع،کم کرده،اما گاهی انجام میده

زن بازه؟ رفیق بازی خیلی بده ولی شاید بتونی درستش کنی

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
اره میگه من قبلا گفتم،گوش ندادی،میک من ب فکر زندگی کردن بودم،الان بریدم تحمل کارات عذابم میده

جداسو برو ول کن مگ ادم چقدر زندس اینقدر حرص بخوره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم