2777
2789
عنوان

بیاین بهم گفت امروز نوبت

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 68 پست

چرابعضیاتون میگین نگهش داره وتنهایی بزرگش کنه اون بچه چ گناهی کرده ک پدرنداشته باشد یا بدنیا بیاد وتو جو دعوابزرگشه بعضی وقتابهترین کاره

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
بچه نداشته باشی بهتره بنداز خودتو نجات بده بعدا اسیر میشی

بد دو راهی،خدا میبخشه بنطرت؟

اخه شنیدم خبیلی بده،میگم حداقل قانونی ک تکلیفمونم مشخص بشه

میگه میندازیم،میشینی زندگیت رو میکنی

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااینکه خیلی گناهه اما بچه نباشه بهتره این وسط تا یه تصمیم درست بگیری خودتو از شرش خااص کنی

اخه اگه بندازم،نمیزاره برم،سر لج گرفته

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
حالم بد داغونم،جوری ک ارزو مرگمو دارم،چ دلخوشی ب این زندگی اخه

منم شوهرم روز اول وقتی شنید تا2روز میگفت باید بندازیش ،حالا به دلایل اقتصادی و یه دلیل دیگه که میگفت این بچه خوشبخت نمیشه و...زنگ زدم به باباش گفتم جلوشو بگیره من بچمو میخوام.خلاصه باباش راضیش کرده بود.

من خونه بابام نرفتم اما تو پدرشوهرت هنوز خبر نداره ، تا شوهرت نیومده برو یه جایی مثلا خونه مادر یا خواهرت.و زنگ بزنزدم با خانواده شوهرت صحبت کنکنم بگو پسرشون میخواد چیکار کنه تا جلوشو بگیرن  

یه چند وقتتا جلو شوهرت افتابی نشو برنگرد تا آبا از آسیاب بیفته شاید فرجی شد و شوهرت راضی شد بچه بمونه.

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
وقتی زندگیتون بده یه بچه رم بدبخت کنی که چی بشه  سقط کنی حداقل طلاقم گرفتی خودتی و خودت

ب همینا فک میکنم،اما نمیزاره ک برم

اخه اگه بندازم،نمیزاره برم،سر لج گرفته

اره اما نگهشم داری تا ابد اونم بدبخت کردی تو این زندگی پس حداقل اونو نجات بده بعدش خودتو حالا هرجورس هس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بد دو راهی،خدا میبخشه بنطرت؟ اخه شنیدم خبیلی بده،میگم حداقل قانونی ک تکلیفمونم مشخص بشه میگه میندا ...

اگه الان این حرفو میزنه مطمئن باش فردا بدترش‌ میکنه چ گناهی گناه اینکه یکی دیگرو بدبخت میکنی اول باید نمیزاشتی حامله شی الانم که شده خودتو دوس داشته باشو نجات بده خودتو

چرابعضیاتون میگین نگهش داره وتنهایی بزرگش کنه اون بچه چ گناهی کرده ک پدرنداشته باشد یا بدنیا بیاد وت ...

دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم

منم شوهرم روز اول وقتی شنید تا2روز میگفت باید بندازیش ،حالا به دلایل اقتصادی و یه دلیل دیگه که میگفت ...

خونوادش بی فرهنگ پ بیشعورن،کسی از بارداریم خبر نداره اصن

فک میکنه الان بندازیم حال من خوب میشه،میگه الان زوده،و مثلا ادای دل سوزا رو در میاره

اگر خودش خوب باشه مشکلی نیس بچه بیاد،مشکل کارای اون ک من حرص میخورم

اره اما نگهشم داری تا ابد اونم بدبخت کردی تو این زندگی پس حداقل اونو نجات بده بعدش خودتو حالا هرجورس ...

اوکی گلی

خونوادش بی فرهنگ پ بیشعورن،کسی از بارداریم خبر نداره اصن فک میکنه الان بندازیم حال من خوب میشه،میگه ...

خودت راضی ای به سقط؟

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
اگه الان این حرفو میزنه مطمئن باش فردا بدترش‌ میکنه چ گناهی گناه اینکه یکی دیگرو بدبخت میکنی اول بای ...

فقط مرگ چاره منه

وقتی بهت میگه تا وقتی مادرپدرم هستن نگهت میدارم فقط به نظر. من دودل بودن بیخوده

بعد میگه از حرص تو گفتم،میگم گفتنی رو گفتی پس فایده نداره

خودت راضی ای به سقط؟

ن زیاد دو دلم،اگه این خوب بود نگهش میداشتم صد درصد

ب این اعتمادی نیس،از این ور میگم اگه نزاره برم چی؟دلخوشی ندارم تو زندگی باشه تا ب امید اون باشم

خیلی هنگم حالم بد😭😭😭😭😭😭