2777
2789
عنوان

بیاین بهم گفت امروز نوبت

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 68 پست

تو اين شرايط بهترين كار همون سقط جنين اتونه تو زندگي كه هنوز ثبات نداره و احتمال طلاق هست و هر روز توش جنگ و دعوا است بهترين كار همينه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو غلط کرد  میگه فقط بچه اونه تقمیم میگیره  با شما مشکل داره بیخود کرده نزدیکی کرده اون ...

مشکل اینجاس من فک نمیکردم بگیره،زعفرون و... خوردم گفتم نمیشه،اما یهو نمیدونم چطوری شد

فک میکنه الان بچه نباشه ما مشکلمون حل،منم گفتم این نباشه منم میرم،یا قانونی میندازیم و بعد هر کی ب راهش،یا من قبل نمیکنم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
مگه بچه فقط مال اقاس ک‌تصمیم یک طرفه گرفته؟ 

به تصميم اون اقا چيكار داريم حتي اكه شوهرش ميخواست بچه رو نكه داره استارتر نبايد اينكار رو بكنه متوجه نيستين كه ميخواد طلاق بگيره ؟يه زندگي پر از جنگ و خيانت و عذابه بچه رو نميشه اورد تو اين زندگي

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

[QUOTE=90951774]زن بازه؟ رفیق بازی خیلی بده ولی شاید بتونی درستش کنی[/QUOTEقبلا چت و زنگ پ دیدن،قبل من یکی میخواسته ک نشده ادامه داد نا تو عقد،با کس دیگه هم چت و زنگ

الانم ک رفیقاش

دیشبم ک بااکیپ قبلیش یواشکی رفته بود بیرون،ولی زن همراشون بوده یا ن نمیدونم،اما قبلا ک بود

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
درکت میکنم چه حسی داری.

حالم بد داغونم،جوری ک ارزو مرگمو دارم،چ دلخوشی ب این زندگی اخه

جداسو برو ول کن مگ ادم چقدر زندس اینقدر حرص بخوره

قبول نمیکنه

گفتم من یا میشم یکی مث خودت،

یا قانونی انجام میدیم،یا من میزارم میرم جوری ک دستت بهم نرسه

تو اين شرايط بهترين كار همون سقط جنين اتونه تو زندگي كه هنوز ثبات نداره و احتمال طلاق هست و هر روز ت ...

چی بگم والا،اخه گناهه این کار 

اما واقعیت خب اون طفلی بیاد با این اوضاع چ گناهی داره

قبول نمیکنه گفتم من یا میشم یکی مث خودت، یا قانونی انجام میدیم،یا من میزارم میرم جوری ک دستت بهم ن ...

بااینکه خیلی گناهه اما بچه نباشه بهتره این وسط تا یه تصمیم درست بگیری خودتو از شرش خااص کنی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
وای چه بد  😔خدا یه جوری به زندگیت سرو سامون بده 🙏

ممنون گلم ان شاالله دعا کن لطفا