2777
2789

دیشب یه فلوکستین بدون آب خوردم امروز صبح که یکی دیگه با آب خوردم حس میکنم سرب داغ ریختن تو مری و معدم چیکار کنم

ولی خیلی لشه حاج خانم 

کلا فلوکسیتین و داروهای کپسولی حتی اگ با اب کم خورده بشن خ بده چجوری اصا خوردین 🤦‍♀️

الا دو سه لیوان اب بخورین و اینکه من یبار اینطوری شدم گفتن نون بخور خوردم بهتر شدم چند لقمه نون نرم بخورین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم تجربشو دارم توی مری گیر میکنه از همونجا شروع میکنه به سوزوندن

اگه میتونی انگشت کن تو حلقت بالا بیار

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

مطمئنی هم شب باید بخوری هم روز؟؟؟قرص بدون اب اخه!

برو دکتر شاید امپول رانیتیدین بهت بده شربت انتی اسید یا قرصش رو هم اگه داری بخور

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

خوبه از دیشب تا حالا تازه داره اذیتت میکنه . من بهمحض اینکه بخورم شروع میشه تازع با آب هم گاهی گیر میکنه 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
اره منم تجربشو دارم توی مری گیر میکنه از همونجا شروع میکنه به سوزوندن اگه میتونی انگشت کن تو حلقت ب ...

هر کاری کردم نشد که نشد عزیزم راه دیگه ای بلد نیستی

ولی خیلی لشه حاج خانم 
هر کاری کردم نشد که نشد عزیزم راه دیگه ای بلد نیستی

نه والا شربت الومینیوم ام جی بخور دوستمون گفت نشاسته هم خوبه