2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 171 پست
چیکار کنیم به نظرت؟راهی پیدا نکردی؟

والا من که بیخیال شدم...البته استعداد هم خب ندارن دست خودشون نیست...

من باید فکر خودم باشم که شدم،80کیلو...باورت نمیشه من از اونام که تو یه هفته رعایت نکنم 5تا میرم بالا...

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سوپ سوسک باشه میخوره و براش مهم نی چلو گوشتم باشه همینه...چقد غمگینم میکنه رفتارش

یه چند روز زیاد غذا نپز برای خودت یه چیزی درست کن بخور وقتی از سرکار اومد اگه گفت غذا نپختی بگو گفتم میپزم دوباره اشتها نداری میمونه از بس غذا یخچالی و مونده خوردم خسته شدم 

حالا همسر من نون و پنیر و همچین با اشتها میخوره که منم هوس میکنم انگار داره بهترین غذای دنیارو میخوره دیگه چه برسه به غذاهای دیگه. خداروشکر بد غذا نیست همه چیزم دوست داره غذا تکراری باشه من خودم نمیخورم ولی اون میخوره ماشاا... کلی هم از من تشکر میکنه میگم دیگه نون پنیر خودت اوردی خوردی از من چرا تشکر میکنی میگه چون کنارم نشستی من خوردم    خلاصه یوقتایی دعواش میکنم میگم نخور دیگه چاق میشی 

وای داداشم خیلی کم غذا بود مامانم شربت اشتهاه اینقدر بهش داد که اونم الان خوب شده باشگاهم میره دیگه خیلی بهتر شده 

زندگی زیباست ...
واسه بچه ۵ ۶ ساله هم بدیم خوبه ینی؟ پسرم اخیرا بی اشتها شده دخترم ۱ سالشه...بد نیس براش؟

يكساله رو نميدونم

ولي به شوهرت بده بخوره

خيليم واسش خوبه

خودتو دوست داشته باش عزيزم
عزیزم منم مشکل شما رو دارم....با این تفاوت که شوهرم با بی میلی نمیخوره...اتفاقا خیلی هم ازغذام تعریف ...

منم مث شما..خودم رژیم دارم همه غذاها میمونه تو یخچال اسراف میشه..پیش خودم میگم.خدایا شرمندم..چه ادما ک لنگ این غذان😔😔😔

بده مگه..نشون میده ک به غذات علاقه داره..وقتی نخوره حالت گرفته میشه

والاه نه حالمم گرفته نمیشه میگم آخيش براغذا یه شیفت دیگم موند

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
خونسرده ولی از درون خود خوری میکنه..احساساتشم بد نی..کلا احساس میکنم مردای قد بلند و لاغر تو همه چی ...

شوهر من فرز و زرنگه اگر بخواد کاری کنه...احساساتشم خوبه...ولی دائم سردرد داره و میناله...خسته ام کرده ریقونک خان😥

منم حسرت مردایی رو که خوشخوراکن میخورم...دوستاش میان خونمون ماشاالله همچین میخورن من کیف میکنم...ب شوهرمم میگن خوشبحالت دست پخت خانومت خوبه...خودشم میگه خوشمزس ولی کم خوراکه اکثر مواقع...میوه ولی زیاد میخورهـ....شوهر من از فکر حتما شوهر توام ادم فکری هست

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡