2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 171 پست
دقیقا عین من...واقعا ک چه گیری کردیم..باید بیخیال شیم

اره بابا...الحمدلله که مریض نیستن...الحمدللهـ...

امشب هات داگ خـواست درست کردم...نصفشو خورد فقط...داره چیپس میخورهـ الان🙄😐😐😐

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
شوهر من فرز و زرنگه اگر بخواد کاری کنه...احساساتشم خوبه...ولی دائم سردرد داره و میناله...خسته ام کرد ...

خیلی جالبه اصلا فکر نمیدم غذا خوردن شوهر ی حسن باشه تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم پس الان از شوهرم تشکر میکنم   

زندگی زیباست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها خوندم..گفتی میخواسته بره نذاشتی....وایی من شوهرم این کارو بکنه واقعا نمیتونم ببخشم..محل سگش نمید ...

منم هی محل سگ بهش ندادم عوضی گرچه براش مهم نیس.خواهرمادرشم سگ محل کردم.دیگه برام مهم نیس

عجب بیهوده تکراریست دنیا
مال منم دقيقه همين خصلتو داره ب خدا باور كن تازه بعضي وقتا از سركار زنگ ميزنه شام چيه نهار چيه😐😂😂 ...

خوبه که  خواهرزاده های من موقعی ناهار میخورن تموم نشده میگن مامان شام چی داریم،خواهرم انقدر حرصش میگیره  

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

حتما به دکتر گوارش مراجعه شود

خداییش مثل پزشکا توصیه کردی😄

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
خیلی جالبه اصلا فکر نمیدم غذا خوردن شوهر ی حسن باشه تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم پس الان از ش ...

اره بابا😂

نمیدونی مخصوصا واسه کسیکه عاشق اشپزیه و واسه اشپزیش وقت میزاره غذا نخوردن طرفش چقددد حالگیریه...جمعه ظهر دوستش مهمونمون بود اومد...جوری نهار خورد که شوهرم بهش میگفت نمیری تو صبح چهار برابر من کله پاچه خوردی من جا ندارم تو چجوری میخوری؟...😁اینگونه شد که لو رفت کله پاچه خوردنشون و قرار شد شوهرم منم ببره بزودی😂😂😂😂

راستی من عذر داشتم روزه نبودم اونام که نمیگیرن کلا

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
منم هی محل سگ بهش ندادم عوضی گرچه براش مهم نیس.خواهرمادرشم سگ محل کردم.دیگه برام مهم نیس

اره یه مدت کلا دم دسش نباش کم حرف بزن دورو برش نرو تا بفهمه ناراحتی..با خانوادشم هیچ کاری نداشته باش

خوشبحالش منو عشقم هر دومون اندازه 5 6 نفر میخوریم

وای خدا،  من ظهرصبحونه میخورم اونم خیلی کم،شب شوهرم میاد شام میخوریم اون زیاد نه مثلا برنج دو کفگیر میخورم،اما بازم چاق میشم،استعداد چاقی داریم ما،شصت وهفت بودم،هفت ماه پیش به خاطر عروسیم خیلی کم خوردم فعالیت زیاد داشتم همراه با استرس عروسی شده بودم پنجاه وهشت اینقدر خوشحال بودم همه تعجب کرده بودن از عقد تا عروسیم نه میلو کم کرده بودم ،لباس عروسیم قشنگ دیده بشه تو تنم،الان بازم شد شصت وهفت شکم آوردم کمم میخورم کم نمیشه وزنم  من مثل شما بخورم دیگه دور ازجون،میشم گاومیش

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

شوهر باید شکم داشته باشه بعد کلی غذا بخوره بزنه رو شکمش بگه ترکیدمممم بعدش هم یه عاروق پررررصدا بزنه ...

وای عاروق بزنه شوهرم میکشمش،خیلی بدم میاد یعنی چی  مردای قدیم اونجوری بودن

اره بابا...الحمدلله که مریض نیستن...الحمدللهـ... امشب هات داگ خـواست درست کردم...نصفشو خورد فقط...د ...

منم یه ساعت بعد شام چیپس ومیوه میارم میخوریم 

وای عاروق بزنه شوهرم میکشمش،خیلی بدم میاد یعنی چی    مردای قدیم اونجوری بودن

قربون شوهرم بشم چهچه میزنه با عاروق😍😂

البته بعدش میگه ببخشید منم دبگه گیر نمیدم بهش😂

دوتایی خیلی چندش بازی دوست داریم😀

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
قربون شوهرم بشم چهچه میزنه با عاروق😍😂 البته بعدش میگه ببخشید منم دبگه گیر نمیدم بهش😂 دوتایی خیل ...