2777
2789
عنوان

شما می رین سفر خرید می کنین یا نه

224 بازدید | 20 پست

من واقعا نمی تونم خرید کنم از طرفی می گم سفر جای خریده از طرفی هم می گم جا بلد نیستیم که بریم بخریم مثل شهر خودمون 

هر چیزی هم که قیمت می کنی ۱۰ برابر شهر خودمون می فروشن 

نمی دونم کار من درسته یا نه ☹️

کاربری دست دو نفر هستش ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر زمان ادم محدود میشه،  فرصت خرید نمیشه که

از تهران خرید کنم خیلی راحتترم. 

مگر گذری چشمم به جنس یا لباسی بیفته و بخرم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من کلا میرم سفر که خرید کنم.

با دخترم اونجا رو آباد میکنیم.

بیشترم خنزل پنزل و چیزای گوگولی و خوراکی و اینا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

فقط چیزایی که خاص اون شهر یا کشوره

مثلا صنایع دستی یا خوراکی های خاص

از خرید لباس و کفش و لوازم ارایشی و بهداشتی و این چیزا تو سفر بیزارم

با ادمایی هم که اینجوری میخوان سفر کنن، سفر نمی رم، چون برای من هدف سفر گردش و لذت بردن از محیط اونجاست، نه ساعت ها وقت سپری کردن تو فروشگاه و مال

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خرید میکنیمگرون تر باشه خب چی میشه ؟

بحث ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن نیست اخه 

حداقل ۵۰۰ تومن با شهر خودمون تفاوت قیمت دارن و جنسشون خیلی به درد نخور تره

کاربری دست دو نفر هستش ❤️

من خودم بیشتر گشت و گذار می کنم تو سفر تا خرید

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)