2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 171 پست
شوهرت بره یا دکتر شاید کم کاری تیروئید داره  یا انگل که دل درد داره

ازمایش زیاد داده ولی همه چی خوبه...کلا ادم بی ذوق و بی میلیه..یه وقتایی احساس افسردگی میکنم..میگم کاش اهل بگو بخند بود اهل غذا اهل شوخی اهل حال خوب😩😩با مرد بلند قد ازدواج نکنین😮

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌که بیشتر وقتها تو خونه باید حواسم باشه مخصوصا اگه غذا خیلی زیاد نباشه که اضافه بیاد یهو میبینم نیست دیگه 

اصلا نمیتونیم سر یه بشقاب غذا بخوریم 😆

ولی یه جا میریم کم پیش میاد خیلی غذا بخوره همه بهش میگن چرا نمیخوری بخور خیلی کم غذایی ها 

بهش میگم شوهر جان شما که تو خونه خوب غذا میخوری چرا یجا میریم درست نمیخوری که فکر کنن همیشه همینطوری یا نیگه دلم نخواست یا دوست نداشتم

شوهت جان من ك همه چي ميخوره از دستپختمم تعريف نكنم خوبه خييييلي ام با اشتها و خوب ميخوره قدش١.٩٠ وزن ...

خوش بحالت..ماشالا

مال من مث کوالا بعد کار میاد یه گوشه دراز میکشه و فقط خمیازه میکشه😑😑😑

وزنش کمه باید قرص اشتها آور بخوره ای کاش میشد من اشتهامو بهش بدم ای بابا امثال ما جون میدیم چیزی ...

بخدا انقد شام امشبم خوشمزه بود دونه دونه برنجو با لذت میجویدم ینی خودم کیف میکردم...مث خلا بلند شد رفت..اصن مگه میشه کسی از غذا خوشش نیاد ای خدا

شوهر من 190،75،من اصلا حساس نیستم راضی نیستم چاق بشه همینجوری دوست دارم،هفت ماه پیش 82 نذاشتم با نون برنج بخوره لاغر شده،الان خوبه  

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ببین باورت میشه حسرت مونده به دلم یه بار بگم چی درست کنم اونم یه غذا بگه..همیشه میگه نمیدونم یا هرچی ...

اين مواقع بگو من هيچى دوست ندارم و غذا نپز بالاخره گشنش ميشه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

خوش بحالت..ماشالا مال من مث کوالا بعد کار میاد یه گوشه دراز میکشه و فقط خمیازه میکشه😑😑😑

اخي 😂والا شوهر من ك اينقد انرژي داره تا سه شب با هم بيداريم همشم ميخوره ميوه تنقلات غذا 😂

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.
خوش بحالت..ماشالا مال من مث کوالا بعد کار میاد یه گوشه دراز میکشه و فقط خمیازه میکشه😑😑😑

چه نسبتی بهش دادی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍