2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 171 پست
ببین خدا خیزت بده قرص چی خوردی

ببین من قرص فرشته خوردم ولی اینجا گفتم بعضیا گفتن واس ما جواب نداده،ولی بیشتریا میگفتن پودر رویال خوردن خوب جواب گرفتن،تو قسمت گوگل بزن پودر رویال نی نی شایت تاپیکا رو بخون ببین از کجا اصلشوسفارش دادن،بعدم میگفتن سیپرو هپتادین سر شب ی دونه میخوردن اونم اشتها آوره چاق شدن ولی ی هفته اول خواب اوره بعد خوب میشه.بعد وعده غذاییش خرما بخوره تو جیبشم بادوم زمینی بریز بخوره روزی دوسه مشت میان وعده ها اینا خوب جواب میده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا،   من ظهرصبحونه میخورم اونم خیلی کم،شب شوهرم میاد شام میخوریم اون زیاد نه مثلا برنج دو ...

من66 کیلوم نامزدم همش گوشت و غذای رستوران منم که شکمو یه ویاری دارم حامله جلوش کم میارره

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته