2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شهريور پارسال منتظرم حامله بشم نشدم 😔 دكتر زياد رفتم و الان دكتر ترك زاده دكترمه يه سري دارو داده و گفته برم فيزيوتراپي و بعد از ٥جلسه برم هوادهي

خدا كنه ديگه حامله بشم

سلام منم دوتا سقط داشتم دوبار کورتاز شدم  الان رفتم سونو بااب تو سونوگرافیم نوشته چسبندگی رحم دارم ویک لوله ام بسته است میشه بگین چه جوری از دکتر ترک زاده وقت گرفتین؟

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

از شهريور پارسال منتظرم حامله بشم نشدم 😔 دكتر زياد رفتم و الان دكتر ترك زاده دكترمه يه سري دارو داد ...

میشه بگین چه جوری بود هوادهی وفیزیوتراپی شما نتیجه گرفتی وبچه دارشدی؟اخه دوست ندارم لاپراسکوپی برم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

سلام عزيزم نه ديگه من اومدم نوين پيش ترك زاده نرفتم

سلام عزیزم شما هوادهی انجام دادی یا نه؟اخه منم چسبندگی دارم دکترم گفته هوادهی منسوخ شده برو هیستروسکوپی نمیدونم به حرفش گوش بدم برم هیستسروکوپی یا برم دکتر دیگه برای هوادهی،اخه میترسم برم هیستروسکوپی اخرم خوب نشم بفرسته لاپاروسکوپی