2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 147 پست
به به چه اسم قشنگی  تو جامعه ما اسم پسر رو مذهبی بزاری مشکل نداره ،انگار همه نذر میکنن پسر دار ...

آفرین دقیقا

اینم یکی دیگه از بدفرهنگیای جامعه ماس

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم اونایی هم که از این اسامی دوره ای جدید میزارن دارن بر اساس سلیقه خودشون واسه بچه اسم میذارن،ن ...

اگه اسم عجیبی باشه بعدا باید ناراحتی بچشون رو ببین 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
اگه اسم عجیبی باشه بعدا باید ناراحتی بچشون رو ببین 

عزیزم شما انگار خیلی خودتو درگیر بچه های ناراحت فامیل کردی

بیخیال بابا جهان انقد وسعت داره که به تنوع آدما تنوع تربیت و طرز فکر داربم

عزیزم شما انگار خیلی خودتو درگیر بچه های ناراحت فامیل کردی بیخیال بابا جهان انقد وسعت داره که به تن ...

اره خب براشون ناراحتم چون خودمم اسم خودم دوست ندارم واقعا مسخره دست خانوادم شدم 

ی بار زندگی میکنیم فقط همین

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
اره خب براشون ناراحتم چون خودمم اسم خودم دوست ندارم واقعا مسخره دست خانوادم شدم  ی بار زندگی م ...

بنظرم شما و بچه های فامیلی که میگین بیشتر از اسمتون از جو خانواده هاتون زده شدین و اسم رو بهانه کردین

قبول دارم جو بعضی از خانواده های ظاهرا مذهبی خیلی آدمو زده میکنه ولی شما سعی کن یه تفکر مستقل داشته باشی و حساب دین واقعی رو از دینی که توش بزرگ شدی و الان اسامی مذهبی رو هم جزوی از همین دین خانوادگی میدونی،جدا کنی

واسه چی خوبه عزیزم؟

مامانه من برا داداشم این کارو کرد رو قران بیشتر کار کرد باورت نمی شه برادرم الان مذهبی ترین و بامرام ترین و باغیرت ترین پسر تو کل طائفه و تو کوچه و محلس نماز جمعش ترک نمیشه و هرررررررررچی از خدا میخواد بهش میده یعنی نمی خوام تعریف بدم ولی هرموقع میاد مدرسه من  یعنی  نجابتش همه دخترای کلاسه مونو گرفته اینقدر بهش مینازم که باور نداری اگه یه جایی عروسی باشه یه جایی ندبه اونو ما اونجا پیدا می کنیم اینقدر هم احساسیه کافیه یکیمون تو کل طائفه یه چیزش بشه بلافاصله به دادش میرسه

من توشهرقم هستم 

سید هم هستم اسم دخترمو گذاشتم نازنین

همه گفتن نازنین زهزا؟گفتم ن نازنین خالی

تازه بابابزرگم میگفت تو ک توشهرقمی میزاشتی معصومه😑😐

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
من توشهرقم هستم  سید هم هستم اسم دخترمو گذاشتم نازنین همه گفتن نازنین زهزا؟گفتم ن نازنین خالی ...

نازنینم اسم قشنگیه خدا حفظش کنه واستون

نازنینم اسم قشنگیه خدا حفظش کنه واستون

سلامت باشی گلم اصن حرص حرف بقیه رو نخور

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
از این تعصبیایه شیرینه که وقتی غیرتی میشه قند چیه بابا نی شکر تو دلت آب میشه اینا همش از قرانه ...

قران خودم بلند میخونم صدام بهش برسه تازه با معنی😃

حتما باید نوار بزارم؟

من توشهرقم هستم  سید هم هستم اسم دخترمو گذاشتم نازنین همه گفتن نازنین زهزا؟گفتم ن نازنین خالی ...

خوب گفتی منم توشهر مذهبیم اگه اسم غیر مذهبی بشنون انگار دین مذهبمون یکی نیست.من خودمم با حجاب کامل هستم ولی اسم دخترمو ایرانی گذاشتم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
خوب گفتی منم توشهر مذهبیم اگه اسم غیر مذهبی بشنون انگار دین مذهبمون یکی نیست.من خودمم با حجاب کامل ه ...

ن مخالفت با اسامی اصیل دینی درسته نه اینکه به اسم دین با اسامی با معنی ایرانی مخالفت کنی

جفتش به یه اندازه بده