2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 147 پست
یه دوست خانوادگی داریم ادم مذهبی و پایبند شدید، اسم دخترش رو گذاشت ستیا، هم امروزی هم مذهبی از القاب ...

این اشتباه ستیا مذهبی نیس عربی هم نیس فقط و فقط زبان اوستایی و پهلویه من نمیدونم کی اینو باب کرده که ستیا لقب حضرت معصومس که کاملا غلطه ستیا اوستاییه به معنی روزگار.....

💜Animals lover

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم اونایی هم که از این اسامی دوره ای جدید میزارن دارن بر اساس سلیقه خودشون واسه بچه اسم میذارن،ن ...

ولی من که خودم به شخصه بخاطر هویت ایرانیم اسم ایرانی رو دوست دارم نه درگیر مد شدم نه سلیقه بلکه دوست دارم بچم در آینده بدونه هویت اصلیش چیه

💜Animals lover

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن...اینا همه اش نژاد پرستیه...من نمیدونم اکه اسم یونانی و ترکی و ... بزارن مهم نیست ولی اسم عربی باشه خیلی بده...حالا جالبش اینجاست اسمایی میزارن که باید 4 ساعت فک کنی این دختره یا پسره...منم میخوام اسم بچه مو اگه دختر شد بزار فاطمه اگه پسر شد علی یا علیرضا یا یاسین

من اعتقاد دارم  اگه همین مسلمونا دین بهمون یاد نمی دادن ما هنوز به جای خدا پرستی درحال آت ...

ایران که آتش پرست نبوده ایران تنها تمدنی بوده که از اول یه خدای واحد داشته و چون آتش از عناصر پاک ایران به شمار میرفته اونا آتشگاه داشتن اما پرستش نمیکردن 

پرستش آتش مال سرزمین سبا و جاهای دیگه جز ایرانه...خدا از همون اول ایران رو دوست داشته و میدونسته بهترین بنده‌هاش که دینشو قبول میکنن ایرانیان برای همین زرتشت رو فرستاد ولیکن زرتشت دینش ابتدایی تر از اسلام بود اما بازم یه خدای یگانه وجود داشته نه چندتا خدا...اینارو من از خودم نگفتم یک خانوم از یه موسسه اومده بود سخنرانی میکرد درباره‌ی تاریخ دین داشتن و پرستش خدا تو ایران...و واقعا حرفاش عالی بود

💜Animals lover
مراقب باشید نژاد پرستی رو توش تقویت نکنید

این نژاد پرستی نیست این کشور دوستیه این اصل و ریشه دوستیه 

من اسم کردی و ترکیو یونانی و .... که گفتید هم هرگز رو بچم  نمیذارم فقط فارسی ایرانی

💜Animals lover
این اشتباه ستیا مذهبی نیس عربی هم نیس فقط و فقط زبان اوستایی و پهلویه من نمیدونم کی اینو باب کرده که ...

عزیزم سرچ کنین و به کتاب مراحعه کنین میاد

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
این اشتباه ستیا مذهبی نیس عربی هم نیس فقط و فقط زبان اوستایی و پهلویه من نمیدونم کی اینو باب کرده که ...

ستیا

معنی:گیتی، دنیا و روزگار - جهان هستی دنیا روزگار، بانوی نجیب و بلندمرتبه، لقب حضرت معصومه، کلمه گیتی در فارسی معاصر تغییر یافته همین اسم است

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
ستیا معنی:گیتی، دنیا و روزگار - جهان هستی دنیا روزگار، بانوی نجیب و بلندمرتبه، لقب حضرت معصومه، کل ...

میتونید سرچ کنید ببینید من تو معتبر ترین سایت نام فارسی دیدم این معنی رو براش نوشته بود و اصلا لقب نیست

💜Animals lover

راستی استارتر یادم رفت که بگم اگه شما خیلی پایبند به دین و مذهب هستید اسم مذهبیِ عربی انتخاب میکنید برای بچه نه اسم کاملا عربی....درسته اسمای مذهبی هم عربین اما مذهبیِ عربین...خیلی از اسمای عربی هم معنی درستی ندارن...مثلا همین یاسین که یکی از حروف رمزی قرآنه و معنی نداره..."یس" که یاسین خونده میشه و مذهبی نیس...یا حسام که در زبان عربی حُسام به معنی شمشیره و خیلی از ائمه از جمله حضرت محمد از گذاشتن اون رو بچه‌هاشون کراهت داشتن و نمیخواستن اسمی که نشونه‌ی جنگه رو فرزندانشون باشه....البته ناگفته نماند خیلی از اسمای مذهبی هم معنی خوبی ندارن و بیشتر استعاره هستن مثل فاطمه...

اسم مذهبی یعنی اسمای ائمه و پیامبران(چهارده معصوم) و فرزندانی از امامان که میشناسیمشون....نه نوه و نتیجه‌ی اونا...چون شما که از سرنوشت همه‌ی بچه های اماما که خیلی زیاد بودن خبر ندارین که...آدمی که مذهبیه باید اسم ائمه رو روی بچش بذاره نه اینکه هر اسم عربی‌ای رو به عنوان اسم مذهبی بذاره...

اما اگر به اسمای عربی علاقه داری اون بحثش جداست....

💜Animals lover

بعدشم من از عنوان تاپیکت و لحن بیانت خیلی ناراحت شدم برای همین تند برخورد کردم...چون خود من از اوناییم که به هرکی میخواد اسم عربی بذاره میگم ایرانی بذاره و اگه عربی میخواد بذاره مذهبی باشه که یه دلیلی واسه گذاشتنش وجود داشته باشه...وگرنه خودم به شخصه ضرورتی نمیبینم رو یه ایرانی اسم عربی(منظورم مذهبی نیس) گذاشته بشه...خوبه منم یه تاپیک بزنم بنویسم نظرتون درباره اینایی که دم از اسم عربی میزنن چیه؟؟؟اون وقت خوبه؟؟؟ این یعنی اینکه کسی که اسم ایرانی دوست داره یه آدم چرت و بیخوده که به اسلام پایبند نیس به دین توجه نداره و دوس داره به همه دستور بده اسم ایرانی بذارن...درحالی من خودم اینجوری نیستم...یکم لحن بیانتون رو درست کنید لطفا باتشکر

💜Animals lover