2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 147 پست
خوب گفتی منم توشهر مذهبیم اگه اسم غیر مذهبی بشنون انگار دین مذهبمون یکی نیست.من خودمم با حجاب کامل ه ...

خودم هنگ کردم وقتی شنیدم بابا بزرگم اینوگفت😑😐

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
قران خودم بلند میخونم صدام بهش برسه تازه با معنی😃 حتما باید نوار بزارم؟

تو بغلت بزار بخون  یا مثلا وقتی یه سوپی چیزی خواستی بهش بدی روش آیت الکرسی و صلوات و ختم بسم الله کن میتونی رو آبی که میخوره  هم این کارو کنی مطمعا باش اهل بیت ولش نمی کنن  هرروز بغلش کن و تو بغلت دعای سلامتی امام زمان بخون و قسمش بده که این بچه متولد شده فقط برای اینکه تو راه تو شمشیر بکشه  و قسمش بده که پسرت  یا دخترت جزء 313 نفر اصلی باشه وقتی داری بچه بغل با امام زمان حرف میزنی با یه ارادت خاص که انگار آقا پیشته و روبه روته وداره سرشو تکون میده و به بچه نگاه میکنه  باهاشو حرف بزن و متانت به خرج بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بغلت بزار بخون  یا مثلا وقتی یه سوپی چیزی خواستی بهش بدی روش آیت الکرسی و صلوات و ختم بسم ال ...

حتما انشاءالله عزیزم تلاشمو میکنم

خدا بهم توفیق بده اول از هرچیز نمازامو همیشه اول وقت بخونم

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
حتما انشاءالله عزیزم تلاشمو میکنم خدا بهم توفیق بده اول از هرچیز نمازامو همیشه اول وقت بخونم

عالیه انشاالله یه روز قیامت ببینمت بگی علیه من  همونی شد که میخواستم یه جوون مثل علی اکبر حسین

مگه اونا که اسم علی میزارن صرفا بخاطر عربی بودنشه خب اگه بخاطر عربی بودنشه که بزارن جعفر نه اینطوریام نیس اسم علی واقعا قشنگه ..نمیدونم چرا اسمارو عربی ایرانی کردن حالا مرزا  باز بشن همشون میدون فرار میکنن ها ب اسم میرسه تعصب ایرانی میگیرن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مگه اونا که اسم علی میزارن صرفا بخاطر عربی بودنشه خب اگه بخاطر عربی بودنشه که بزارن جعفر نه اینطوریا ...

دقیققققا 

فقط موقع اسم گذاری همه آرش کمانگیر میشن

فدا سر بچم بذار همون به چشم عرب چادرنشین نگامون کنن من از اعتقادم دس برنمیدارم

عالیه انشاالله یه روز قیامت ببینمت بگی علیه من  همونی شد که میخواستم یه جوون مثل علی اکبر  ...

عشق من مرسی از انرژی مثبتی که این وقت صبح بهم دادی ممنونم انشاءالله که هنینطور بشه علی من❤💝

من نمیفهمم ما ایرانیا چرا اینطوری شدیم موقع تفریح دوبی رو ترجیح میدیم موقع انتخاب اسم شدیدا مراقبیم عربی نباشه .من نوعی که اسم دخترمو فاطمه میذارم یه در صدم به عربی بودنش فکر نمیکنم بعد مذهبیش برام مهمه.حالا این جریان دین ستیزی و مذهب گریزی که راه افتاده بحثش جداست.انتخاب اسم خیلی خیلی مهمه.

چون می گذرد غمی نیست
دقیققققا  فقط موقع اسم گذاری همه آرش کمانگیر میشن فدا سر بچم بذار همون به چشم عرب چادرنشین نگ ...

راست میگی امام علی هم گفتن آخر زمان غربالگری های زیادی میشه اکثرا ریزش میکنن مسلمونه واقعی کم میشه 

راست میگی امام علی هم گفتن آخر زمان غربالگری های زیادی میشه اکثرا ریزش میکنن مسلمونه واقعی کم ...

خدا ما رو از لغزش حفظ کنه

من خودم اسم ايراني دوست دارم چون ايراني هستم پس اسم ايراني ميذارم . نظر دوستتون هم از نظر من درسته، اما اينكه بخواد محبورتون بكنه اشتباه هست و اين بچه شما هست خودتون بايد اسم خوب و مناسب براش پيدا كنيد 

فوقش خوشش نيومد ميتونه اسمش رو عوض كنه