2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 147 پست
متاسفم برای این دوره ای که توش زندگی میکنیم فقط همینو میتونم بگم آفرین به انتخابت آفرین به اینکه رو ...

آره متأسفانه به جای اینکه اسامی اهل بیت اولویت ما باشن ،دارن مهجور میشن 😞😞😞

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
زیاد نه من خانواده مادریم مذهبین حداقل پنج تا از هر اسم تو خانواده هست خیلیاشونم ناراضی  جدیدا ...

احتمالا خانواده مادریتون از اون دسته مذهبیای خشک و تندرو بودن که بچه هاشون دوس نداشتن تو اون فضا باشه اسامیشون

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متأسفانه به جای اینکه اسامی اهل بیت اولویت ما باشن ،دارن مهجور میشن 😞😞😞

فقط مهجور میشن؟؟؟

شماتتم میکنن اگه بخوای بذاری 

بحث من بحث سکینه و جعفر و ام  کلثوم نیستااا

بحث اسمایی مثل علی و یاسینه

من خانواده م مذهبی ولی اصلا اسم عربی دوست ندارم.بنظرم مذهب رو نباید تو اسم بچه وارد کرد چون بعد اسم ...

من اسمم خدیجه هست 

همیشه اسممو به خاطر حضرت خدیجه دوست داشتم و بهش می بالیدم هر چند به نظر اکثریت قدیمی باشه 

احتمالا خانواده مادریتون از اون دسته مذهبیای خشک و تندرو بودن که بچه هاشون دوس نداشتن تو اون فضا باش ...

احتمالا ولی اسم مذهبی یا غیرش بچه خود ادم مهم تره نظر خواهی میکنه ادم ی اسم خوب که احساس میکنه بچش هم بعدا دوست داره میزاره ..اسم برای خودشه نه برای ما که بگیم چی دوست داریم چی خوبه 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
من اسمم خدیجه هست  همیشه اسممو به خاطر حضرت خدیجه دوست داشتم و بهش می بالیدم هر چند به نظر اکث ...

خب پس واقعا خوشبحالت که خیلی شخصیت قوی داری

واقعا خوش بحالت

من خیلی از روحیه ضعیفی که تو زندگی دارم ضربه میخورم

اگه روحیم ضعیف نبود الان انق  از شنیدن این حرفا بهم نمیریختم

فقط مهجور میشن؟؟؟ شماتتم میکنن اگه بخوای بذاری  بحث من بحث سکینه و جعفر و ام  کلثوم نیست ...

درسته 

😞😞😞😞 واقعا جای تاسف و تامل داره 

چه کسی باعث شد که مردم انقدر دین زده بشن ؟؟مسولین جامعه بودن ؟؟کیا بودن ؟؟خیلی وضعیت بدی در روز قیامت خاهند داشت 

خب پس واقعا خوشبحالت که خیلی شخصیت قوی داری واقعا خوش بحالت من خیلی از روحیه ضعیفی که تو زندگی دار ...

تو می خای اسم بچه ات رو چی بزاری ؟

احتمالا ولی اسم مذهبی یا غیرش بچه خود ادم مهم تره نظر خواهی میکنه ادم ی اسم خوب که احساس میکنه بچش ه ...

فک کنم اونایی هم که از این اسامی دوره ای جدید میزارن دارن بر اساس سلیقه خودشون واسه بچه اسم میذارن،نه؟؟

احتمال زیاد علی❤

به به چه اسم قشنگی 

تو جامعه ما اسم پسر رو مذهبی بزاری مشکل نداره ،انگار همه نذر میکنن پسر دارشن 😀😀😀

اما اسم دختر رو انگار باید غیر مذهبی بزاری 😐😐😐