2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 147 پست
هم رستم و افراسیاب هم سکینه و صغری و ....

اینا برای قدیمن اسمای مذهبی که نام بردیمم برای قدیمن اگه اونا سر اومده اینا همـپس اومده 

کلا حرف جالبی نبود 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هنوز نفهمیدم چرا بعضی اسما یهو مد میشن یه سری اسما یهو دمده. درحالی که ذاتا اسمای قشنگن معنای خوبی دارن و ایرادی هم ندارن. ولی من اگر مادر بشم ترجیح می دم اون اسما رو نذارم رو بچه. چون در آینده ممکنه خوشش نیاد و خوب منم نمی خوام لج کنم و علاقه ام رو به بچه تحمیل کنم. فارسی و عربی هم نداره. مثلا هوشنگ و منیژه تو فارسی یا مثلا جعفر یا سکینه تو عربی دیگه چندان باب نیستن. به نظرم همیشه میشه اسمی فارسی یا عربی مذهبی یا غیر مذهبی هم پیدا کرد که باب باشه.  

منم یکیو میشناسم اسمش سارا بود عوض کرد زهرا گذاشت اینکه دلیل نمیشه

خیلی کم پیش میاد ‌.راس میگه استارتر .منم‌ مورد بر عکس زیاد دیدم .اگه میخوای مذهبی بذاری باید حسابی مرید اهل بیتش کنی .که پس فردا اگه علی بود نگه منو آرش صدا کنید یا اگه فاطمه بود نگه به من بگین شیرین .  

تربیت بچه مهمه که فردا روزی خحالت نکشه  من یه استاد داشتم فوق العاده ادم خوب تحصیل کرده ای بود ...

آدم غصش میشه بخدا

انگار داریم تو حکومت عمر و عثمان زندگی میکنیم که ملت بخاطر اینکه اسمت علیه باید سوال جوابت کنن

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

من فاطمه دوست داشتم و اخر سرم فاطمه گذاشتم 

حتی تا دکترم که بچه رو زایمان کرد گفت فاطمه نزار 😑😑😑😑

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
من فاطمه دوست داشتم و اخر سرم فاطمه گذاشتم  حتی تا دکترم که بچه رو زایمان کرد گفت فاطمه نزا ...

خدا کنه خود دخترت دوست داشته باشه بقیه مهم نیستن اگه دوست نداشته باشه ناراحتیش خودت میبینی 

خدا کنه خود دخترت دوست داشته باشه بقیه مهم نیستن اگه دوست نداشته باشه ناراحتیش خودت میبینی 

فک میکنم جوی که بچه توش بزرگ میشه در اینکه اسمشو در آینده دوست میداره یا نه موثره

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
من فاطمه دوست داشتم و اخر سرم فاطمه گذاشتم  حتی تا دکترم که بچه رو زایمان کرد گفت فاطمه نزا ...

متاسفم برای این دوره ای که توش زندگی میکنیم فقط همینو میتونم بگم

آفرین به انتخابت آفرین به اینکه رو حرفت موندی

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
آدم غصش میشه بخدا انگار داریم تو حکومت عمر و عثمان زندگی میکنیم که ملت بخاطر اینکه اسمت علیه باید س ...

یه دوست خانوادگی داریم ادم مذهبی و پایبند شدید، اسم دخترش رو گذاشت ستیا، هم امروزی هم مذهبی از القاب حضرت معصومه

این جور هم میشه پیش رفت

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
فک میکنم جوی که بچه توش بزرگ میشه در اینکه اسمشو در آینده دوست میداره یا نه موثره

زیاد نه من خانواده مادریم مذهبین حداقل پنج تا از هر اسم تو خانواده هست خیلیاشونم ناراضی 

جدیدا اسمای دیگه میزارن مثل محیا یگانه 

هرکس ی سری اعتقاداتی داره دیگه الان منو بچه خواهرشوهرم باهم بچه اوردیم چون هم سنیم اون اسمای جدید گذاشت رو بچش یکی دلارا یکی دیانا ولی من اولی رو گذاشتم امیرعلی دومی هم امیرعباس ایشالا اصلا ناراحت نیستم چون اونا اون سبک اسم میپسندن منو شوهرم ن هرکس باید ببینه خودش چی دوست داره حتی بابام بعضی اسامی قرانم دوست نداره مثلا اسم بچه های دخترعموم نورا و ضحی بابام میگه اسمای مسخره ای هستن وقتی میتونستن فاطمه و زهرا بزارن ما این سبکی بزرگ شدیم و واسمون ارزش داره

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

من خانواده م مذهبی ولی اصلا اسم عربی دوست ندارم.بنظرم مذهب رو نباید تو اسم بچه وارد کرد چون بعد اسم مذهبی با شخصیت طرف نخونه یه جوریه.عوض هم نمیشه کرد .

تا خر هست خر سوارم هست.