2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینایی که همش دم از اسم ایرانی میزنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 147 پست

مسلما اسم بچه تاثیر داره تو زندگی و ایندش ولی هستن بچه هایی که با اسامیه عربی شخص تو خالی شدن تو جامعه وهمین طور بچه هایی با اسامیه ایرانی اند، در اصل تربیت مهمترین بخشه، اسم دخیل هست اما نه زیاد 

اجازه نده این دوستتونم دخالت کنه یه حریم مشخص کن 

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀

عوض کردن اسم تو ایران خیلی سخته

عربی هم که باشه سخت تر میشه

برای همین خیلی ها با رشوه اسم عوض میکنن

ثبت احوال نمیتونه آمار بده که چقدر اسم هر ساله داره اینطوری عوض میشه

ولی خیلی افراد هستن که با اینکه اسماشون فقط به خاطر این که عربی هستش عوض میکنن.

من خودم به شخصه اسم ایرانی رو ترجیح میدم . چون ایرانی هستم ب نظرم اسم ایرانی خودش ی مشخصه میشه 

برای عکس پروفایل خلاقیت داشته باش.کپی نکن😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی مختاره اسم بچشو هر چی دوس داره بذاره 

ولی منم به شخصه اولویتم صرفا اسامی مذهبی عربی و اسمای اصیل ایرانیه 

عربی های معمولی تو سلیقه من نیست .ولی بازم به من چه که کی چی میذاره😊

من بنظرم همونجور که رستم  و افراسیاب جالب نیست بعضی اسمای عربی هم خوب نیست.ولی اسم بچه ی شما حق ...

اسامی که من گفتم قابل قیاسن با این اسمایی که دوره شون سراومده؟

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
خیلی دوس دارم این جور آدما رو از نزدیک ببینم بفهمم فازشون تو زندگی چیه من خودم اسمم فاطمس و بی نهای ...

فاطمه که قشنگه، اسمایی مثل سکینه، صغری ،کبری،و.... الان دیگه برا بچه ها یه مقدار هضمشم سخته

باز دوباره از اونر اسمایی مثل آترینا و آرشام و .... اینام هضمشون سخته

هر کسی مختاره اسم بچشو هر چی دوس داره بذاره  ولی منم به شخصه اولویتم صرفا اسامی مذهبی عربی و ا ...

منم دقیقا همینو میگم

میگم اسامی معمولی عربی رو دلیل نداره یه شخص ایرانی بذاره

ولی اسامی مذهبی متعلق به هیچ نژادی نیستن و به اعتقاد آدم برمیگردن و هیچوقت هم قدیمی نمیشن

اسامی که من گفتم قابل قیاسن با این اسمایی که دوره شون سراومده؟

میگم از نظر منم اونا جالب نیست.

اینم بگم اسم عربی رو نمیشه بعدا عوض کرد اینو مدنظر داشته باشید.

تا خر هست خر سوارم هست.
فاطمه که قشنگه، اسمایی مثل سکینه، صغری ،کبری،و.... الان دیگه برا بچه ها یه مقدار هضمشم سخته باز دوب ...

این اسامی که گفتین صددرصد گذاشتنشون اشتباه و رو اعتماد بنفس بچه تاثیر میذاره

من سوالم اینه چرا این شخص به من میگه فردا روز بچت بخاطر اینکه اسمش مثلا علیه از همکلاسیاش که همه اسم جدید دارن خجالت میکشه🤨

منم دقیقا همینو میگم میگم اسامی معمولی عربی رو دلیل نداره یه شخص ایرانی بذاره ولی اسامی مذهبی متعل ...

احسنت عالی گفتی مطمئن باش نینی خوشکلت بعدان به مامانش افتخارمیکنه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
این اسامی که گفتین صددرصد گذاشتنشون اشتباه و رو اعتماد بنفس بچه تاثیر میذاره من سوالم اینه چرا این ...

من یکیو میشناسم اسمش فاطمه مدام میگفت چرا همکلاسیام اسم امروزی دارن من رو فاطمه گذاشتین.

تا خر هست خر سوارم هست.
من یکیو میشناسم اسمش فاطمه مدام میگفت چرا همکلاسیام اسم امروزی دارن من رو فاطمه گذاشتین.

منم یکیو میشناسم اسمش سارا بود عوض کرد زهرا گذاشت اینکه دلیل نمیشه

این اسامی که گفتین صددرصد گذاشتنشون اشتباه و رو اعتماد بنفس بچه تاثیر میذاره من سوالم اینه چرا این ...

تربیت بچه مهمه که فردا روزی خحالت نکشه 

من یه استاد داشتم فوق العاده ادم خوب تحصیل کرده ای بود اسم پسرش رو کذاشته بود علی این بچه حوری بار امده بود که کسی نمیتونست ازش بپرسه که چرا علیه اسمت یعنی احازه به کسی نمیداد با رفتارش