2777
2789

امشب بعد افطار یه کم خیلی کم لکه کمرنگ دیدم

تقریبا موعد پریودمه اگر سحر همین مقدار بود می‌توانم روزه بگیرم؟

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سوال شرعی دارم یه خانمی بودکه توی امضاش نوشته بودسوال شرعی روپاسخ میده اگه کسی میدونه اسمشوبی زحمت تگش کنه

امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂
خیلی وقتا اینجوری کمرنگهدولی نمیشم بعد دوروز دوباره لکه و بعد پریود اگر روزه نکرفتم و فردا پاک بودم ...

الان غسل کنید باز لک دیدید فردا روزتون رو بشکمید

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منم یه سوال شرعی دارم یه خانمی بودکه توی امضاش نوشته بودسوال شرعی روپاسخ میده اگه کسی میدونه اسمشوبی ...

@بانوی_بی_نشان  

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
منم یه سوال شرعی دارم یه خانمی بودکه توی امضاش نوشته بودسوال شرعی روپاسخ میده اگه کسی میدونه اسمشوبی ...

تگ بلد نیستم

بانوی بی نشان اسمشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اگر فردا پاک بودم چی؟ایراد نداره نگرفتم؟

بستگی داره به مرجعتون من پرسیدم گفت حیض از زمان جاری شدن خون حسابه و باقیش استحاصه هست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
@بانوی_بی_نشان    

ممنون عزیز

امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂
نه چون نزدیک پریودتونه ...باید حیض حسابش کنی

یه سوال دیگه دارم 

من از اول که به سن تکلیف رسیدم نماز و روزه رو پراکنده انجام میدادم یعنی نزدیک ۲۰سال تا حالا هم نه کفاره دادم نه قضاوت به جا آوردم بچه کوچیک دارم و کلا فکر نمیکنم بتونم روزه این همه سالم به جا بیارم باید چیکار کنم؟

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
@بانوی_بی_نشان    

مرسی گلم