الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه سوال شرعی دارم یه خانمی بودکه توی امضاش نوشته بودسوال شرعی روپاسخ میده اگه کسی میدونه اسمشوبی زحمت تگش کنه
امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂
منم یه سوال شرعی دارم یه خانمی بودکه توی امضاش نوشته بودسوال شرعی روپاسخ میده اگه کسی میدونه اسمشوبی ...
تگ بلد نیستم
بانوی بی نشان اسمشه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
بستگی داره به مرجعتون من پرسیدم گفت حیض از زمان جاری شدن خون حسابه و باقیش استحاصه هست
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂
من از اول که به سن تکلیف رسیدم نماز و روزه رو پراکنده انجام میدادم یعنی نزدیک ۲۰سال تا حالا هم نه کفاره دادم نه قضاوت به جا آوردم بچه کوچیک دارم و کلا فکر نمیکنم بتونم روزه این همه سالم به جا بیارم باید چیکار کنم؟