2777
2789
عنوان

خانم های آشنا به مسایل شرعی یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 61 پست
خیلی وقتا اینجوری کمرنگهدولی نمیشم بعد دوروز دوباره لکه و بعد پریود اگر روزه نکرفتم و فردا پاک بودم ...

اگه بین پاکی پریدید قبلی تون و این لکه بینی ده روز گذشته باشه حیض محسوب میشه

تگ بلد نیستم بانوی بی نشان اسمشه

ممنون عزیزم

امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره به مرجعتون من پرسیدم گفت حیض از زمان جاری شدن خون حسابه و باقیش استحاصه هست

باور میکنید مرجع تقلید ندارم یعنی از اول کسیو برای این کار انتخاب نکردم یعنی واجب نمیدونستم

کسی برام توضیح نداده بود

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
باور میکنید مرجع تقلید ندارم یعنی از اول کسیو برای این کار انتخاب نکردم یعنی واجب نمیدونستم کسی برا ...

زنگ بزن۰۹۶۴۰ یاپیام بده۳۰۰۰۹۶۴۰باخیال راحت جوابتو بگیر

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

فعلا نیت روزه کن اگه فردا باز لک دیدی که باطله ولی دفتر من زنگ زدم گفت اگه زمان پریود باشه و بعد هربار معاینه کردن حتی نوک سوزن لک ببینی پریودی حساب میشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
باور میکنید مرجع تقلید ندارم یعنی از اول کسیو برای این کار انتخاب نکردم یعنی واجب نمیدونستم کسی برا ...

چی بگم والا یکی رو الان انتخاب کن دیگه .لازمه عزیزم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....