المنتاش خوب کار میکنه؟؟یهو آف نمیشه؟؟بعد واسه کیک و پیتزا و اینا تو چ درجه و چ تایمی میپزی؟؟
نه نمیشه برا کیک رو درجه ۱۶۰-۱۶۵میزام رو چله دقیقه بیست دقیقه اول درشو باز نمیکنم قبلم ده دقیقه فرو روشن میکنم تا گرم بشه وقتی کیک رو میزارم میزارم رو المنت پایین طبقه دوم بعد که پخت میارم طبقه پایین المنت بالا رو میزارم روش طلایی بشه پیتزارم همین کارو میکنم منتها درجش رو میبرم رو۲۲۰
لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏