2777
2789
عنوان

توستر نوبل کینگ+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 40581 بازدید | 36 پست
خودش دفترچه دارع توش کامل توضیح داده،خیلی پیچیده نیس

عزیزم اگه بخواد جوجه توش درست کنه چجوری باید بزارتش شما چی به جوجه میزنی واسه طعم ش 

بعد چند درجه میزاری و چن دقیقه میمونه تو توستر؟؟

عزیزم اگه بخواد جوجه توش درست کنه چجوری باید بزارتش شما چی به جوجه میزنی واسه طعم ش  بعد چند د ...

من دوبار پختم به سیخ چوبی میزنم جوجه هارو میزارم تو سینی اول گریل پایین  روشن میکنم بعد پایبن پخت بالا رو میزنم دمای ۱۷۰اینا

هفت هفته نیستم :/ یه پسر یه سال ونیمه دارم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار پختم به سیخ چوبی میزنم جوجه هارو میزارم تو سینی اول گریل پایین  روشن میکنم بعد پایبن پ ...

مرسی گلم اگه بازم سوال داشت تو همین تاپیک میپرسم ازت البته اگه مزاحمتی براتون نداره😘😘

گلم این مال من نیست برا دختر خالمه اونم تازه خریده فکر نکنم هنوز استفاده کرده باشه 

مادرشوهرم داره ی بار مرغ گذاشتم خوب بود

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
من شش ماهه خریدمش، همه چی هم توش پختم، عالی هست، پیتززا، کیک، گوشت، شیرینی، نون،  پختم و راضی ...

عزيزم چه قيمت خريديش؟ ميخام بخرم شوهرم ميگه يه وقت زود خراب نشه، تو فروشگاه ديدم زده ٣٦٠ تومن

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
عزيزم چه قيمت خريديش؟ ميخام بخرم شوهرم ميگه يه وقت زود خراب نشه، تو فروشگاه ديدم زده ٣٦٠ تومن

کدوم فروشگاه عزیزم،. والا مم که راضی ام فقط وقتی خریدی حتما تست کن تومغازه بزار با درجه بالا روشن بمونه یدوسه دقیقه، تا گطمسن شی، در ضمن قسمتش الان از 650تا720تومنه، بدل نباشه اونی که مسخوای بگیری، رو جعبه اش حتما بگرد نوشته باشه گروه وحدت تلاش کارا اس، من خریدم480 الان گرون شده التبه، اگه اصل باشه گ بهت 360بده خیلی عاالیه قیمتش، راستی وقتی خریدی حتما کارت ضمانت نامه شو بده فروشنده مهرکنه خدای نکرده مشکلی پیش نیاد، محکم کاریه دیگه

کدوم فروشگاه عزیزم،. والا مم که راضی ام فقط وقتی خریدی حتما تست کن تومغازه بزار با درجه بالا روشن بم ...

ممنون از راهنماييت عزيزم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

سلام عزیزم خریدین تستر؟چند؟راضی هستی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام دوستان من امروز نوبل کینگو قیمت کردم ۱و۲۰۰  میخوام بخرمش توروخدا از کارش راضی هستین یا نه ...

اگ خریدی جواب منم بده ،چون منم میخوام بگیرم ،شوهرم همیشه غر میزنه که من هیچ کیک و شیرینی و..... بلد نیستم منم گفتم توستر بگیر تا براش بپزم 😊