2777
2789
عنوان

چطور می تونم کاری کنم یه نفر دوباره نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 47 پست
منم مشكل شما رو دارم ولي هر چي ميگذره بدتر ميشه و تلاشا و تشويقاي من محسوس و نامحسوس جواب نداد متاسف ...

منم یه مدت چیزی نگفتم شاید درست بشه ولی داره بدتر میشه.حتی گاهی سر این چیزا باهم بحث می کنیم.احساس می کنم بیشتر زده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازشون نگذره که اعتقادات مردم هم غارت کردن

اعتقادی که با تبلیغ بیاد سراغ آدم یه روزی هم به راحتی غارت میشه 

همه ی ما فقط مقلد هستیم از بچگی بدون اینکه جواب سوالاتم ن رو درست بدن یه چیزهایی رو کردن تو مخمون حالا داریم نتیجه ش رو میبینیم 

یه چیزی رو بگم خلاص 

اعتقاد درست و محکم فقط در دوصورت بوجود میاد یکی اینکه در طول زندگی بارها مشکلات و ناملایمات و شواهد زندگی بهت یاد میده و تجربه میکنی و معتقد میشی 

و راه دیگه اینکه مطالعه فراوان کنی و جستجو کنی و فلسفه بخونی و کنکاش کنی تا پایه های شخصیت و انسانیت ساخته بشه 

والا دینی که با به دنیا اومدنت مهرش تو شناسنامه ت زده بشه همین میشه تظاهر یا ترس از خدا و جهنم 

البته من شنیدم اگه سوره نور در خانه زیاد تلاوت بشه اهل خونه نماز خون میشن 

توجامعه ای ک مرد بره سره کار از ده نفر یکی روزه باشه و بقیه بخورن و تازه وضعشون بهتر باشه هیچ کاری نمیشه کرد

......................................................................... 
دقیقا میدونی چرا چون انقدر مشکلات زیاد شده دیگه کسی حاضر نیست تحمل کنه حتی کوچیک ترین تفاوت

اره راست میگی 

اصلا نمیتونیم بپذیریم که بقیه یه جور دیگه فکر میکنن 

نگرش ها فرق داره خوب 

خیلی سخت نیستا ولی کاش بتوتیم درک کنیم

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام

نماز خیلی خوبه هیچ شکی نیس اما خیلیا رو دیدم که نماز میخونن روزه هم میگیرن بلانسبت چادریای گلمون چادر هم سر میکنن اما تهمت میزنن وجدان ندارن دروغ میگن گناهای خیلی بزرگ میکنن خانواده ها رو بهم میریزن شما بجای نماز نصیحتش کن اینکارا رو نکنه انشاءالله که اعتقادش برگرده و نماز هم بخونه اما خواهشا اینکارا رو بکن خیلی از ادمای به ظاهر مومن مشکلات زیای برای من درست کردن تو رو خدا غیر از نماز و روزه وجدان هم داشته باشین 

جولیا78 عاشقتم 😍😚
نماز خیلی خوبه هیچ شکی نیس اما خیلیا رو دیدم که نماز میخونن روزه هم میگیرن بلانسبت چادریای گلمون چاد ...

خودم هم دیدم.حتی من باشوهرم سر چادر باهم اختلاف داریم بعد ازدواج گفت دوست دارم چادر سرت کنی هزار بار براش گفتم که چادر ملاک نیست وحجاب باید تو وجود ادم باشه.راهکارتوم رو پسندیدم ولی بغد نماز نخوندنش میبینم که مثلا راحت دروغ میگه مه قبلا نمی گفت یا در مورد آدما حرف میزنهکه اگه قبلا من اینکار می کردم کلی نصیحت میشدم.اینا منو میترسونه

خودم هم دیدم.حتی من باشوهرم سر چادر باهم اختلاف داریم بعد ازدواج گفت دوست دارم چادر سرت کنی هزار بار ...

فقط تا میتونی سعی کن که اون رو تو تاثیر نذاره که خدایی نکرده تو هم اعتقادت برگرده.

عزیز همسر من به این شدت نه ولی عوض شد و یه کارایی کرد که ناراحت شدم و از پنج سال زندگیم سه سالشو افسردگی گرفتم. روزایی که باید از بارداریم و به دنیا اومدن بچه م لذت می بردم زهرمارم شد فقط به خاطر این که نمی دونستم چه برخوردی داشته باشم. کلی پیش مشاور رفتم. آخرش میدونی چی شد. با خونسردی صبر کردم و ناراحتی مو تو چهره م نشون دادم. وقتی بعد چهار روز پرسید چی شده که ناراحتم گفتم تو این کارارو کردی و اینا خیلی منو آزار میده... قبول کرد و توجهشو بیشتر کرد. نمی گم مشکلم کامل حل شد نه هنوزم میلنگه ولی خب از لحاظ روحی برای خودم خیلی بهتر شد. شوهر تورو نمیدونم ولی شوهر من مرد فوقوالعاده لجبازی بود و واقعا از در جنگ وارد شدن تاثیری نداره. اصلا کاری به مسایل مذهبیش ندارم. تو احساس کردی شوهرت به کمک احتیاج داره س کمکش کن ولی از راه درستش.