2777
2789
عنوان

حس میکنم زن عموم خیلییی خوشبخته

651 بازدید | 34 پست

من از دار دنیا یدونه عمو دارم 

اونم چند سال پیش خودش سر هیچ و پوچ با بابلم قهر کرد 

زن عموم خیلیییییییی سیاست مداره 

۸سال قبل ازدواجش با عموم دوست بودن 

۲۰سال پیش 

عموم خیلییی به حرفشه 

حتی کاری کرده عموم که اصن از فامیلای زنش خوشش نمیومد الان همش سمت اوناست و دیگه سمت فامیلای خودش نمیاد 

زن عموم نه فقط توی شوهر داری بلکه توی زمینه های دیگه هم سیاست داره 

مثلا شروع کننده قهر عموم بوده ، ولی پیش عمه هام و فامیل یه جوری وانمود کرده بابای من شده مقصر 

در عین اینکه به فامیلای شوهرش رو نمیده ولی ظاهری خوب هم هست 

مثلا تو مهمونیا مجلسو دست میگیره، کار میکنه ، پذیرایی میکنه و.... 

خودشو خوب جلوه میده ، در عین اون خوب یودن میتونه ذات پلیدشم عملی کنه

میدونید چی میگم

خیلییی دلم میخواد مثه اون باشم 

حس میکنم اینطوری آدم خیلییی خوشبخته

و همچنین اون 

بنطرتون چطور میشه ایتطوری بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری منم دقیقا همینه در مقایسه با من همه چی داره و خیلی شرایطش  بهتره ولی حسادته یه ذره توجه پدرشوهرم نسبت به منو داره اینجور ادما از درون در عذابن و حسادت دارن 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

وای من که ازین آدما اصلا خوشم نمیاد احتمالا اونا هم از من😄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اوووف ولم کن میخوام زندگی کنم چیه مگه تئاتره همش نقش بازی کنی همش نقشه بکشی همش بفکر حیله باشی

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چرا خوبی و محبت فیک کنی ؟من از این سیاست بازیا متنفرم 

هرچه هم زرنگ باشه دستش رو میشه همین الان شما داری میگی که الکی خودشو خوب جلوه میده.واقعا چه فایده داره ذاتش برای همه رو شده ولی کسی به روش نمیاره

این توهم شماست 

همسر من طرفدار منه چون میدونه مادر و خواهرش چقد بدجنسن 

خودش بدون اینکه من بخوام رفت و آمد رو کم کرده

چیزی بگن سریع واکنش نشون میده

و همه فکر میکنن من یادش میدم در حالی که من اصلا انقد خاله زنک نیستم که بخوام بشینم براش توضیح بدم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

این توهم شماست همسر من طرفدار منه چون میدونه مادر و خواهرش چقد بدجنسن خودش بدون اینکه من بخوام رفت و ...

نه اخه من زیاد باهاش برخورد داشتم از بچگی 

میدونم چطوره